15 autoturisme electrice pentru Poliția Locală Sect.4. Cine le furnizează

Primăria Sectorului 4 București achiziționează un număr de 15 autoturisme electrice pentru Poliția Locală, prin programul Rabla Plus, valoarea contractului fiind de 818.850 lei fără TVA.vehiculele electrice

”Având în vedere activitățile complexe desfășurate de către Direcția Generală de Poliție Locală Sector 4 în privința asigurării și fluidizării traficului rutier pe raza sectorului și supravegherii locurilor de parcare special amenajate pe bulevardele principale din Sectorul 4, pentru a facilita deplasarea echipajelor în teren în condiții de siguranță și pentru promovarea unor metode de transport ecologice, alternative și nepoluante, este necesară achiziționarea a 15 autovehicule pur electrice”, și-a motivat investiția Primăria sectorului 4.

Sursa de finanțare pentru achiziționarea mașinilor ”verzi” este bugetul primăriei și 15 ecotichete Rabla Plus, suma aprobată de AFM fiind 642.855,00 lei fără TVA (42.857.00 lei fără TVA / autoturism electric).

Potrivit anunțului de atribuire publicat în SICAP, vehiculele vor fi furnizate de Evolio Mobility. La licitație s-a prezentat doau un singur ofertant.

În criteriul de atribuire prețul a avut o pondere de 80%, perioada de garanție pentru acumulator, de 10%, iar perioada de garanție a vehiculelor, tot de 10%.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Ministerul Economiei și Registrul Auto Român anunță noi prevederi pentru furnizorii de pneuri

Particularitățile economiei de război pentru România, o țară din flancul estic al NATO

 

 

 

 

Adaugati comentariu