Vineri, ziua săptămânii cu cele mai multe alimentări cu carburant

Românii obişnuiesc să alimenteze cu carburant la final de săptămână, vineri fiind ziua din săptămână cu cea mai mare vânzare la carburanţi în staţiile Petrom, cu 15% mai mare decât într-o zi obişnuită, arată graficul vânzărilor pe ultimele 6 luni.petrom

De asemenea, vara, cererea de carburant creşte, august fiind luna în care se înregistrează cel mai mare nivel al vânzărilor în staţii.

„Petrom pune România în mişcare de 150 de ani, ajungând să alimenteze nu doar maşinile românilor, ci şi pofta acestora de călătorii. Această nevoie de mobilitate este confirmată, de altfel, şi de cifre, care arată că august şi vineri sunt luna din an, respectiv ziua din săptămână cu cele mai multe alimentări cu carburanţi în staţiile noastre. Indiferent de destinaţia lor, ne bucurăm să fim alături de români la drum lung”, a declarat Decebal Sorin Tudor, Retail Manager OMV Petrom.

În acest context, Petrom a lansat, în premieră naţională, o serie de facilităţi la carburanţi. Românii pot achiziţiona carburant la preţ redus dacă alimentează în weekend (vineri, de la ora 23:00, până duminică la ora 23:00) sau de benzină la preţ redus, zilnic, în anumite intervale orare.

Top staţii Petrom cu cele mai mari vânzări din ţară

În total, 1.220 de pompe din cele 404 staţii Petrom alimentează maşinile românilor, care parcurg fiecare, anual, în medie, o distanţă de 12.000 de kilometri cu carburanţi Petrom, arată o analiză a consumului de carburant a companiei.

Staţiile Petrom de pe drumurile naţionale cu cel mai mare trafic înregistrează şi cele mai mari vânzări.

Conform datelor pe ultimul an, în Top 5 staţii Petrom care înregistrează cele mai mari vânzări de carburanţi se numără staţiile

  • 2 Ploieşti (pe DN1, in judeţul Prahova),
  • 1 Urziceni (pe DN2-E85, în judeţul Ialomiţa),
  • 1 Piteşti (Mărăcineni – judeţul Argeş),
  • Băneasa (DN 1)
  • Chitila Sat (Centura Bucureşti).

 

 

Adaugati comentariu