Vânzări auto România
Vânzări auto

Vânzări auto România. Doriți să vindeți un autoturism vechi? Doriți să postați unul sau mai multe anunțuri auto în mod gratuit?

Sunteți interesat de achiziționarea unei mașini second-hand de bună calitate în condiții foarte avantajoase? Recomandarea noastră este doar una singură: site-ul de anunțuri auto Triauto.ro.

Este un site cunoscut deja în România, el funcționează de mai bine de 5 ani. Foarte multe persoane deja au reușit să își schimbe automobilul vechi, să cumpere sau să vândă repede și în condiții avantajoase.

Pe site-ul de vanzari auto Romania Triauto.ro pot posta atât persoanele fizice cât și persoanele juridice, în egală măsură.

Oferte variate de mașini oferite spre vânzare

Site-ul de anunțuri Triauto.ro vă oferă posibilitatea, în mod periodic, să descoperiți oferte foarte interesante postate atât de dealeri auto importanți de la noi din țară, cât și de persoane fizice din orice localitate a țării. Există pe prima pagină a site-ului un motor foarte simplu de căutare, care vă va ajuta să faceți exact selecția pe care o doriți, în funcție de marca autoturismului, modelul, prețul minim și prețul maxim.

Vă prezentăm în continuare câteva oferte foarte interesante și de actualitate.

Audi A4, Berlină, Motorină, 2009

Este vorba de o mașină second-hand cu un motor foarte puternic cu capacitate de 2698 cm3, pe motorină, cutie de viteză automată, 187.000 de km rulați, neavariată și fabricată în anul 2009. Mașina prezinta o tapițerie foarte frumoasă din piele Alcan tara și are o cutie de viteză în 8+1 trepte.

Vânzări auto România

Sunt nenumărate dotări de care puteți ține cont, dacă sunteți interesat să achiziționați o mașină second-hand marca Audi: faruri Xenon 190, sistem „Follow me home”, Daylight LED, proiectoare de ceață, senzori lumini, senzori ploaie, jante aliaj Audi 17 OEM, 2 chei originale, închidere centralizată și alarmă, deschidere portbagaj din cheie și din interior, deschidere/închidere geamuri din cheie, oglinzi electrice cu funcție anti orbire, încălzire scaune față cu 6 trepte de reglaj, cotiere față și spate cu spațiu de depozitare, suport pahare, spațiu transport ski-uri, comenzi pe volan, volan din piele, volan reglabil pe înălțime și adâncime, dublu clima Tronic, geamuri față și spate electrice, ABS/ESP, frână electrică, computer de bord, servodirecție, airbag-uri, suspensie adaptivă, frână de parcare electromecanică, etc.

Mașina se prezintă foarte bine, poate fi vizionată, proprietarul nu este interesat de realizarea nici unui schimb. Prețul informativ pentru acest autoturism este de doar 6450 EURO.

Avantajele ofertelor postate pe site-ul Triauto.ro

Dacă veți avea curiozitatea de a vizualiza ofertele de mașini second-hand postate pe site-ul de anunțuri Triauto.ro veți constata că acest site colaborează cu un dealer auto important din România, respectiv, AutoDe.ro. Este un dealer care oferă persoanelor și firmelor interesate posibilitatea de a achiziționa mașini second-hand în sistem BUY-BACK (la schimb!) sau în condiții de credite bancare și leasing auto.

Pot opta pentru un credit bancar și persoanele care au contracte de muncă încheiate în străinătate, pensionari sau persoane care au un istoric negativ bancar. Mașinile beneficiază de o perioadă de garanție și sunt verificate înainte de a fi vândute. De asemenea, este realizată și revizia tehnică, schimbul de ulei și filtrul corespunzător seriei șasiului.

Pentru persoanele pasionate de automobile, pe site-ul Triauto.ro veți găsi în permanență la rubrica Blog, sfaturi auto foarte utile și articole foarte interesante și de actualitate despre industria auto și despre cele mai noi modele de automobile.

Adaugati comentariu