Vama Nădlac, blocată

Azi dimineață, 22 decembrie, Punctul de Control Trecere a Frontierei Nădlac II s-a blocat din cauza unei defecțiuni la sistemul informatic. Din acest motiv, vehiculele nu au mai putut fi controlate și au fost redirecționate către punctele Turnu, Nădlac I și camioanele spre Vama Vărșand.
autostrada Arad

Confruntate în ultima perioadă cu un aflux de tranzit de cinci ori mai mare decât în alte zile la unele puncte de control. Autoritățile au trebuit să suplimenteze personalul din punctele de control trecere a frontierei, în special pe granița de vest. Astfel, în week-endul 19-20 decembrie, în România s-a înregistrat un trafic de aproximativ 420.000 de persoane. După ce în dimineața de 21 decembrie Vama Nădlac II fusese deblocată de afluxul foarte mare de vehicule, în dimineața zilei de 22 decembrie aceasta s-a blocat din nou, de data aceasta din motive informatice.

Vehiculele care doreau să intre în România au fost redirecționate încă de pe teritoriul maghiar către punctele de control de la Turnu și Nădlac I (autoturismele), iar camioanele au fost redirecționate spre vama Vărșand.

Adaugati comentariu