UNSICAR are un nou preşedinte

Noul preşedinte al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România - UNSICAR este Dorel Duţă, care activează din 1995 în industria de asigurări.Dorel Duţă

În urma voturilor exprimate de membrii asociaţiei în cadrul Adunării Generale din data de 11 decembrie 2017, Uniunea are şi un nou Consiliu Director, format din Rodica Fuicu (Asig Management), Bogdan Andriescu (Risk Control), Dorel Duţă (Hobbit Broker de Asigurare), Victor Şraer (Otto Broker) şi Ionel Dima (AVUS Internaţional).

Preşedintele UNSICAR este ales, conform statutului Uniunii, dintre membrii Consiliului Director.

Noul Consiliu Director va prelua mandatul până la data de 31 martie 2018.

Dorel Duţă activează în industria de asigurări din anul 1995. Şi-a început activitatea la Asigurări Ion Ţiriac ASIT, după care a intrat în piaţa brokerajului de asigurare, în anul 2000. Este asociat şi director general la Hobbit Broker de Asigurare şi este membru UNSICAR din decembrie 2000. Din anul 2014, el este membru al Consiliului Director al Uniunii.

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări, organizaţie înfiinţată în anul 2000, reprezintă 63 de companii de brokeraj de asigurare, de regularizare daune, de pregătire profesională. Cota membrilor UNSICAR totalizează 60% din piaţa de brokeraj de asigurare.

 

 

Adaugati comentariu