Trofeul Cetatea Făgărașului – IAC 2017

 Sâmbătă, 8 iulie 2017, s-a desfășurat la Făgăraș cea mai atractivă și spectaculoasă etapă din sezonul actual al INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017. Evenimentul a fost organizat de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român, cu sprijinul Primăriei Făgăraș.Traseul stradal foarte spectaculos, dar și dificil, a pus la grea încercare cei 74 de piloți veniți din toată țara la Trofeul CETATATEA FĂGĂRAȘULUI. Număr record de participanți și spectatori, l-a depășit pentru prima dată pe cel al concursurilor organizate în București și a fost posibil datorită oamenilor minunați ai Primăriei Făgăraș, puternic implicați în organizarea acestui eveniment, alături de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Roman.

Lupta “greilor” în clasamentul Open, s-a dat între bucureștenii, Tiriplică Cosmin Constantin, Teodorescu Andrei și piteșteanul Șurubariu Mihai. Lupta a fost câștigată de Tiriplica Cosmin Constantin, obținând și titlul de Cel mai bun timp al zilei, urmat, la numai câteva zecimi de secundă, de Șurubariu și Teodorescu.

Toți ceilalți participanți, și-au demonstrat abilitățile în conducere și au ținut spectatorii cu sufletul la gură, oferind un spectacol total!

În cadrul grupelor și claselor, au iesit învingători:

– la grupa Avansați, clasa 1, Șurubariu Mihai

– la grupa Avansați, clasa 2, Tiriplică Cosmin Constantin

– la grupa Avansați, clasa 3, Bedo Barna

– la grupa Avansați, clasa 4, Baluță Adrian

– la grupa Debutanți, clasa 1, Codaia Nicolae

– la grupa Debutanți, clasa 2, Csaki Botond

– la grupa Femina, Dobre Laura

– la grupa Juniori, clasa 1, Duma Bogdan

– la grupa Juniori, clasa 2, Szilard Kiss

– la grupa Modificate, Tiriplică Cosmin Constantin

 

La echipe, a ieșit învigătoare CRAZY HORSE, urmată la doar cateva puncte de TOP GARAGE și AMI RACING.

După primele trei etape desfășurate, primii trei piloți clasați la Open sunt:

 

– Tiriplică Cosmin Constantin

– Șurubariu Mihai

– Niţurad Florian

 

Clasamentul Open actualizat: http://www.gtautoclub.ro/clasament-general-iac-2017/

 

Mulțumim gazdei, Pimăriei Făgăraș, NNN Făgăraș, partenerului tradițional, Automobil Clubul Român, sponsorilor noștri: Autozone-Vianor, Angelli, Metabond, Tegee International, Avanti, precum și piloților, spectatorilor și tuturor celor care ne susțin în activitatea noastră.

 

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE se desfășoară anual, din anul 2011 și reunește piloți din toată țara, bine pregătiți, devotați culturii competiționale, bazate pe fairplay. Competiția de îndemânare auto se adresează în mod egal piloților profesioniști și amatorilor care vor să își dezvolte abilitățile în automobilism, cu respect pentru noțiunea de siguranță la volan.

Adaugati comentariu