Transport mobila? ProfessionalMovers.ro!
Transport şi distribuţie

Transport mobila? ProfessionalMovers.ro! Există companii profesioniste în România care furnizează toate categoriile principale de servicii, destinate mutărilor de mobilă și serviciilor de transport. În situația în care aveți foarte multe lucruri de mutat, obiecte grele, mobilă voluminoasă sau o mulțime de birouri și fișete, dosare și arhivă importantă, este foarte util să vă adresați unei companii profesionale de mutări pentru a economisi timp și bani.

ProfessionalMovers.ro este exact compania de care aveți nevoie în astfel de situații! Mai mult decât atât, mutarea locuinței sau biroului dumneavoastră poate fi realizată și în alte localități din țară, precum și în străinătate. Compania dispune de o dotare logistică foarte bună pentru a realiza acest lucru repede și bine! Personalul din cadrul acestei companii este foarte serios și are experiența necesară pentru a realiza toate aceste servicii, cu profesionalism.

Servicii de calitate de transport mobilă

Dacă nu doriți să renunțați la mobila dumneavoastră și dacă doriți să fie transportată în condiții de siguranță, fără a fi deteriorată sau zgâriată, formați acum numărul de telefon 0735.280.723. Veți discuta cu un reprezentant al companiei ProfessionalMovers.ro. Această companie pune la dispoziția persoanelor fizice și la dispoziția companiilor interesate, următoarele categorii de servicii utile: debarasare mobilă, mutări firme, transport mobilă, depozitare mobilă, mutări Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara, Pitești, precum și servicii de transport internaționale.

Indiferent de tipul de mobilă pe care doriți să o transportați, poate fi din lemn masiv sau MDF, personalul va ști cum să realizeze această mutare, în așa fel încât să fiți foarte mulțumiți. În situația în care va fi nevoie, mobila va fi demontată, transportată și apoi montată la loc. Pe perioada transportului, piesele de mobila sunt ambalate bine în folii speciale de tip stretch sau în folii cu bule de aer. În felul acesta, mobila va ajunge cu bine la noua destinație, indiferent de distanța pe care o va parcurge.

În mod suplimentar, dacă situația o impune, puteți solicita din partea companiei informații suplimentare și despre serviciile de depozitare mobilă sau despre cele de debarasare mobilă veche. Dacă la noua locație, fostul proprietar nu a avut timpul necesar să debaraseze mobila veche, nu trebuie să vă îngrijoreze mult acest lucru. De altfel, orice categorie de servicii inclusă în portofoliul companiei, poate fi contractată și individual.

De discount-uri avantajoase veți beneficia dacă optați pentru serviciile de depozitare mobilă ale acestei companii.

Persoanele care au fost nevoite să se mute înainte de a fi gata noul sediu sau nouă locuință și au apelat la serviciile de depozitare mobilă, au fost foarte mulțumite de serviciile prestate de compania ProfessionalMovers.ro.

Firma dispune de spații de depozitare păzite și supravegheate 24/24 ore doar în localitatea București. Aici puteți depozita mobila atât pe termen lung cât și pe termen scurt. Există mai multe modalități de închiriere a spațiului de depozitare: containere, boxe speciale sau spațiu adecvat în cadrul unei hale de depozitare.

Lunar compania organizează și servicii grupate de transport mobila sau alte produse, obiecte sau lucruri. În felul acesta, dacă aveți de transportat cantități mai mici de obiecte (până în 10 mc), nu veți fi nevoiți să plătiți integral costul transportului.

Oferta este avantajoasă și merită analizată cu atenție. În situația în care va fi necesar, un reprezentant din partea companiei se va deplasa la fața locului pentru a vă oferi soluția cea mai bună.

Adaugati comentariu