TRANSCAR SRL – o companie românească de excepție!

Dacă sunteți în căutarea unei companii care furnizează servicii de transport și servicii de închirieri autocare și microbuze de foarte bună calitate, puteți solicita cu încredere oferta companiei TRANSCAR SRL. Această companie furnizează cu succes de 18 ani astfel de servicii europene!Servicii de închirieri autocare

Sunt serviciile cele mai solicitate, atât de către persoanele fizice cât și de către firme. Serviciile de inchirieri autocare sunt utile agențiilor de turism care organizează periodic excursii în țară sau în străinătate. Ele mai sunt recomandate persoanelor care organizează evenimente speciale, precum nunți, botezuri, aniversări, întruniri, etc.

Autocarele acestei companii sunt recent achiziționate și sunt foarte bine dotate și întreținute. Ele pot fi de capacitate diferită și sunt de tip Mercedes-Benz, Isuzu sau IVECO. Verificările lor tehnice sunt realizate în mod periodic. Așadar, această companie vă pune la dispoziție nu numai servicii de foarte bună calitate, ci și servicii de transport foarte sigure.

Șoferii sunt profesioniști și au foarte multă experiență acumulată de-a lungul timpului. Sunt politicoși, prietenoși și foarte atenți cu pasagerii.

Servicii de închirieri microbuze

Microbuzele pot fi închiriate atât pentru organizarea de excursii cât și pentru organizarea de evenimente speciale. De asemenea, serviciile de inchirieri microbuze pot fi accesate și de către persoanele fizice care doresc să petreacă o vacanță împreună cu un grup mai mare de prieteni sau de rude.

Toate microbuzele din dotarea companiei sunt și ele recent achiziționate, sunt foarte bine întreținute și foarte sigure. Ele pot asigura cu succes, inclusiv transportul grupurilor de copii la școală sau în excursii, precum și transportul angajaților la locul de muncă.

Servicii de transport copii la școală

Dacă administrați un after school sau dacă reprezentați o instituție de stat care răspunde de organizarea activităților școlare, într-o zonă situată în mediul rural unde sunt puține școli și copiii trebuie să străbată distanțe mari până să ajungă la grădiniță sau la școală, nu este deloc o idee nepotrivită să analizați oferta de servicii TRANSCAR SRL pentru transport copii București, Ilfov și Alexandria.

Motivul principal pentru care vă recomandăm serviciile de transport și de inchirieri autocare și microbuze, furnizate de această companie, este reprezentat de siguranța acestora. Microbuzele sunt recent achiziționate și au inspecțiile tehnice făcute la zi. Șoferii sunt foarte atenți cu copiii și au foarte mulți ani de muncă în acest domeniu. Confortul este maxim și siguranța, la fel!

Alte tipuri de servicii

Din oferta acestei companii vă mai pot fi utile și serviciile de transport la aeroport, serviciile de transport angajați, servicii de transport ecumenic și în interes de afaceri.

Formați acum numărul de telefon postat pe site-ul companiei pentru a intra în timp scurt în posesia ofertei solicitărilor dumneavoastră!

Adaugati comentariu