Training online de la Federal-Mogul Motorparts dedicat sistemelor de aprindere

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, a anunţat lansarea a trei noi module de training pe website-ul său F-M Campus. Noul conţinut disponibil în platforma online oferă informaţii şi training tehnic pentru produsele de aprindere BERU şi Champion.Ghidând utilizatorii prin Nivelul introductiv, Nivelul de bază şi până la Nivelul de diagnostic, noile module de training ilustrează funcţionarea generală a sistemelor de aprindere, incluzând şi informaţii despre procesul de producţie şi materialele utilizate în cadrul acestuia. Acestea explică, de asemenea, procesul de examinare în căutarea defectelor vizibile şi oferă informaţii despre perspectivele viitoare ale sistemelor de aprindere.

F-M Campus este o platformă online gratuită de training destinată oricărei persoane care îşi desfăşoară activitatea sau este interesată de domeniul pieselor auto şi de servisarea şi montarea acestora. Disponibilă 24/7, această platformă oferă cursuri variate de la Generalităţi auto la cursuri specializate pe componente, precum Sisteme de Frânare, Motor, Filtre, Sisteme de direcţie şi suspensie şi Rulmenţi de roată.

„Platforma F-M Campus este ideală pentru tehnicieni şi, de ce nu, pentru pasionaţii auto. Conştientizăm importanţa formării continue, iar cel mai bun mod de a demonstra acest lucru este punând-o la dispoziţia clienţilor noştri. De la începutul anului 2016 am observat o creştere de 37% a numărului de utilizatori ai platformei, cele şase module noi având drept rezultat un număr de 9.263 utilizatori care au trecut examenul şi au primit certificare. Fie că eşti proprietarul unui service care doreşte să perfecţioneze cunoştinţele echipei sale de mecanici sau eşti un tehnician tânăr care doreşte să îşi dezvolte cariera, platforma F-M Campus este potrivită pentru tine.”, explică Marijn Staal, European Trade Marketing & Technical Services Manager, Federal-Mogul Motorparts EMEA.

Pe website-ul F-M Campus sunt disponibile de asemenea şi sesiunile de training şi clipurile video de depanare de pe canalul de YouTube F-M Campus. Clipurile video de instruire sunt uşor de urmărit, acoperă o gamă largă de teme, de la schimbarea plăcuţelor de frână la motociclete pȃnă la montarea rulmenţilor de roată, şi sunt disponibile în nouă limbi.

Pentru mai multe informaţii despre F-M Campus, puteţi vizita website-ul www.FMcampus.eu.
Pentru a urmări conţinutul video, căutaţi şi abonaţi-vă la canalul de YouTube F-M Campus.

Federal-Mogul LLC este un furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială. Produsele şi serviciile companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2, şi îmbunătăţesc siguranţa vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două divizii de afaceri independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale incluzând sisteme de frânare, ştergătoare şi o gamă de componente de şasiu, către producătorii de vehicule.

Mărcile aftermarket ale companiei includ ştergătoarele ANCO®; piesele şi fluidele auto premium calitate OE Beck/Arnley®; sistemele de aprindere BERU®*, sistemele de iluminare, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®, filtrele Interfil® , produsele pentru motoare AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, National®, Nüral®, Payen®, Sealed Power® şi Speed-Pro® , piesele de şasiu MOOG® şi produsele pentru frânare şi iluminare Abex®, Ferodo®, JURID® şi Wagner®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente originale pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899 şi are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are aproximativ 53.000 de angajaţi în 24 de ţări.

 

Adaugati comentariu