Traficul va fi întrerupt temporar pe podul Calafat-Vidin

Pe podul Calafat – Vidin, traficul în ambele sensuri pentru toate vehiculele va fi întrerupt temporar pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie, a anunţat societatea comună româno-bulgară „Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria”, care se ocupă de administrarea podului.calafat

Restricţia va avea loc în data de 04.09.2017, între orele 13.00-15.00, în data de 07.09.2017, între orele 13.00-15.00 şi în data de 08.09.2017, între orele 09.00-11.00.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul în care traficul va fi reluat.

Poliţia de Frontieră recomandă tranzitarea celorlalte puncte de trecere deschise pentru traficul internaţional de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Adaugati comentariu