Trafic rutier restricționat pe DN 21, în perioada 24 mai – 6 iunie, în zona localităţii Drajna Nouă

Traficul rutier pe DN 21 se va desfăşura cu restricţii în perioada 24 mai - 6 iunie, ca urmare a efectuării unor lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată, de la km 111+177, linia CF Feteşti - Ciulniţa, situată în zona localităţii Drajna Nouă (jud. Călăraşi), a anunțat Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.
Traficul rutier

Lucrările de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată constau în montarea de dale strail şi refacerea sistemului rutier, în vederea creşterii gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi feroviare. Amenajarea trecerii la nivel cu calea ferată se va realiza cu dale noi din cauciuc, iar de o parte şi de alta a căii ferate, la marginea drumului, se vor monta parapete metalice de ghidare a vehiculelor, în zona trecerii la nivel.

CFR SA menţionează că, în perioada de execuţie a lucrărilor, traficul feroviar se va realiza alternativ pe câte un fir de circulaţie, iar traficul rutier se va desfăşura alternativ pe o singură bandă de mers, conducătorii auto fiind rugaţi să respecte în timpul zilei, în intervalul orar 7:00 – 20:00, traseul semnalizat cu piloţi de dirijare, dotaţi cu staţii de emisie recepţie, iar, în timpul nopţii, între orele 20:00 – 7:00, dirijarea circulaţiei se va realiza pe baza semafoarelor electrice.

De asemenea, în perioada 24 mai, ora 20:00 – 25 mai, ora 8:00, respectiv 25 mai, ora 20:00 – 26 mai, ora 8:00, circulaţia rutieră pe DN 21, la poziţia km 105+540, în comuna Dragalina, sat Drajna (judeţul Călăraşi), pe relaţia Călăraşi – Slobozia şi retur, va fi închisă la trecerea la nivel cu calea ferată (intersecţia DN21 cu DN3 A), circulaţia autovehiculelor pentru ruta Călăraşi – Slobozia, şi retur, urmând să fie deviată pe următoarele rute ocolitoare: autovehiculele cu MTA de până la 3,5 tone pe ruta DN3A – Dragalina DC20 – DN21; autovehiculele cu MTA mai mare de 3,5 tone pe traseul DN3A – Feteşti – DN3B Stelnica – DN2A Mihail Kogălniceanu – Slobozia.

 

CITEȘTE ȘI:

Certificatul digital UE privind Covid. Acord provizoriu între Parlamentul European și Consiliu

Patru oferte pentru documentația tehnică a Autostrăzii Făgăraş – Braşov

 

Adaugati comentariu