Advertisement

Tradus.com
Home Transporturi Tradus.com a fost lansat în România

Tradus.com a fost lansat în România

OLX Group, unul dintre cele mai mari rețele de platforme dedicate tranzacțiilor online, a lansat în România platforma Tradus.com. Pregătiți-vă să vindeți și să cumpărați utilaje grele în câțiva pași!

 

Probabil că nu mulți dintre noi știu că grupul OLX este un gigant: activează pe 45 de piețe la nivel mondial, iar site-urile pe care le deține sunt accesate de peste 300 de milioane de utilizatori lunar. Cei peste 4000 de angajați ai grupului lucrează în mai bine de 25 de centre distribuite strategic pe întreg globul. Acum, că am înțeles amploarea fenomenului, putem anticipa potențialul noii platforme, Tradus.com.

Tradus.com

 

 

Trebuie să lămurim, în primul rând, că Tradus nu se pronunță cu accent pe u, așa cum am fi tentați să credem, ci cu accent pe a. Apoi, trebuie să înțelegem contextul în care este lansată noua platformă. Ni-l descrie Cătălin Gealapu, Global Head of Sales Tradus.com.

 

 

 

 

 

În categoriile de utilaje grele, platformele OLX și Autovit.ro înregistrează lunar peste 2 milioane de vizite, care generează la rândul lor peste 9 milioane de vizualizări pentru un volum de peste 75.000 de anunțuri active în fiecare lună. Doar în primele 9 luni din 2017, aceste două categorii au avut peste 250.000 de anunțuri noi și peste un milion de contactări din partea celor care își doreau să le achiziționeze. Aceasta reprezintă o dovadă clară a importanței industriei românești de utilaje grele în Europa de Sud-Est, fiind și motivul pentru care am decis să lansăm Tradus în premieră în România, cu o echipă locală, inclusiv cu forță de vânzări dedicată”.

Este, deci, Tradus.com doar un alt site de tranzacții online? Nu, este mult mai mult, pentru că OLX Group a încheiat parteneriate cu alte site-uri importante din domeniu, care perminte utilizatorilor să posteze anunțurile de pe Tradus.com și pe celelalte platforme de vânzări, cu un simplu click. Concret, dacă ai un tractor de vânzare, postezi anunțul pe Tradus.com și poți bifa dacă îl vrei postat simultan și pe alte site-uri partenere (gen mobile.de), fără a mai fi nevoit să pierzi timp cu urcatul anunțului pe fiecare site individual: textul, opțiunile și și fotografiile sunt transferate automat către celelalte platforme. În plus, postarea anunțului pe Tradus.com este la fel de simplă ca și pe alte site-uri ale grupului, precum autovit.ro și olx.ro.

Tradus.com

 

Un alt mare avantaj oferit de Tradus.com este acela că centralizează ofertele din toată lumea, de aceea utilizatorii pot alege cea mai bună ofertă dintr-o gamă extinsă de produse. De asemenea, utilizatorii care vor să vândă un produs au o expunere mult mai bună la nivel global. Navigarea prin site se realizează rapid și intuitiv, pentru că platforma este disponibilă în 10 limbi: română, engleză, olandeză, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă, italiană, franceză și germană.

 

 

 

Pentru început, postarea anunțurilor este gratuită, dar începând cu luna aprilie 2018, anunțurile pot fi promovate, costurile fiind probabil asemănătoare cu cele de pe celelalte site-uri ale grupului (olx.ro, autovit.ro, etc.).

Tradus.com

Cu Tradus, OLX Group își propune să conecteze cumpărătorii și vânzătorii de utilaje grele din întreaga lume, pe baza know-how-ului internațional și a unei audiențe solide, deja existente în piețele în care suntem prezenți. Am simțit nevoia să investim într-o platformă globală, întrucât această industrie are nevoi specifice atunci când vine vorba de comunicare și de tranzacțiile transfrontaliere. După doar șase luni de la lansare, Tradus.com are deja peste 430.000 de anunțuri, peste 4.000 de dealeri parteneri și peste 12 milioane de afișări din întreaga lume.„, spune Jorre Bonjer, General Manager Tradus.com.

 

Probabil că și mai importantă pentru flote este versiunea TradusPro, destinată tranzacțiilor B2B, care urmează să fie lansată în curând.

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Afacerile din transporturi
BusinessTransporturi

Afacerile din transporturi au scăzut cu 7% în primele 4 luni din 2024

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

Exporturile de mijloace de transport
Transporturi

Exporturile de mijloace de transport, în creștere cu 7% în primele 4 luni din 2024

Exporturile de mijloace de transport au crescut cu 7% în primele 4...

taximetrie
Transporturi

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe...

Star Taxi
Transporturi

Star Taxi își extinde serviciile în alte patru orașe. Are și un serviciu disponibil pentru companii

Star Taxi, cea mai mare aplicație de transport dezvoltată de o companie...