TikTok intră pe segmentul de comerț electronic. Pentru început, în SUA

Rețeaua de socializare TikTok intenționează să intre pe segmentul de comerț electronic și recrutează personal de specialitate, în primul rând în Statele Unite, unde deja dezvoltă centre de fullfilment.TikTok

Printre posturile disponibile se numără cele pentru intralogistică (managementul stocurilor sau prognozarea fluxurilor), precum și cele legate de transport și distribuție ”pe ultimul kilometru”. Potrivit publicației americane Busienss Insider, în această etapă, TikTok nu ar fi interesată să gestioneze transportul cu propriile autovehicule, ci ar intenționa să se bazeze pe furnizori externi.

TikTok nu este prima rețea de socializare care dorește să desfășoare activități de comerț electronic. Facebook a încercat prima, dar cu rezultate slabe.

TikTok a făcut deja câțiva pași în comerțul electronic în 2021, în parteneriat cu platforma Shopify pentru Statele Unite, Canada și Marea Britanie. Dezvoltarea propriei platforme comerciale și logistice ar fi un pas înainte și ar putea reprezenta, de asemenea, o provocare pentru giganții de calibrul Amazon și Google.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Aproape jumătate dintre vehiculele verificate de RAR în trafic aveau deficiențe majore

25.000 de vehicule electrice vor fi înmatriculate până la finalul anului

 

 

 

Adaugati comentariu