Test Toyota Land Cruiser 2014. Pe faţă

Cu o istorie de peste 60 de ani, Toyota Land Cruiser 150 facelift nu se dezminte de la caracterul său care a consacrat-o în cele mai aprige condiţii, însă aduce acum şi un plus de rafinament în ecuaţie.Land Cruiser este acea maşină care a scris istorie atât în anuarele auto cât şi în garajele posesorilor, care pur şi simplu s-au îndrăgostit iremediabil de acest model. Construit încă din 1954,când prima generaţie a fost livrată sub numele de Toyota BJ, Land Cruiser a devenit un brand în sine. Este o declaraţie de curaj care a primit de curând un facelift menit să finiseze anumite aspecte de confort şi design, dar fără a-I ştirbi din prestanţa în teren greu, locul unde-i place cel mai mult.

toyota-land-cruiser-8La nivelul exteriorului avem infuzie cu tehnologie LED pentru luminile de zi, opţiune care nu face decât să “încrunte” şi mai mult grila împunătoare. În rest, se păstrează aceleaşi dimensiuni menite să ofere un spaţiu interior chiar şi pentru 7 persoane (în portbagaj exită un al treilea rând de scaune,dar care poate fi  folosit doar pentru distanţe scurte şi medii)şi aduce acum în oferta noi modele de jante cu dimensiuni de 18 inci.

La interior, lucrurile făcute cu simţ de răspundere au primit atingerea high tech: un display cu touch screen care înmagazinează cele mai noitehnologii în domeniu şi noul sistem MTM care permite vederea caroseriei “de sus”,graţie imaginilor transmise de cele 4 camere video exterioare. Prin simpla…

 

Cititi continuarea pe autoexpert.ro.

Adaugati comentariu