Test Porsche Carerra 911 2014. Das Auto

Test Porsche Carerra 911 2014. Sunt zile în care, conștient că n-ai peste 100.000 de euro în cont pentru o mașină, ajungi să prețuiești altfel fiecare secundă. Mai ales atunci când doar 4 ți-ar fi suficiente pentru a atinge deja prima sută de km pe oră.Nu fur slogane. Pot spune asta cu inima deschisă, cum n-ar putea s-o facă Volkswagen, dacă ne întoarcem puţin în timp la o campanie publicitară Opel, în care Kadett era prezentat drept ˝das auto˝.

Lui Carrera chiar i se potriveşte, pentru că din multe puncte de vedere este ˝automobilul˝. Discuţiile despre 911 pot acapara spaţiul editorial al unei reviste ca a noastră, cel puţin, fără a fi consumate nici pe departe. De ce? Pentru că parerile sunt incredibil de variate şi vin în ton cu gama ofertantă a modelului. Pentru unii există Turbo şi atât, Pentru alţii banii se justifică doar în cazul lui Cabrio, iar pentru foarte mulţi chintesenţa modelului este chiar versiunea sa coupe.

 

porsche carrera (14)Subsemnatului îi place, în mod deosebit, declinaţia GT3, dar este perfect conştient că nu e genul de automobil cu care să ai o relaţie de convieţuire uşoară, în civilie. De aceea mi-ar fi foarte uşor să mă adaptez unui ˝mariaj˝ cu un 911 Carrera simplu. S; 4S. Şi acum chiar că s-ar găsi mulţi care să-mi strige îndârjiţi în faţă:…..

Cititi continuarea pe autoexpert.ro

 

Adaugati comentariu