Test Ford Tourneo Connect 2014. Multi tool

Orice pasionat de aventură știe ce e un multi tool. Tourneo Connect este, la rândul său, ceva de genul, în funcție de nevoie fiind MPV, monovolum, vehicul de transport sau, de ce nu, shuttle.Este a doua oară când interacționez cu noul Ford Tourneo Connect, prima dată fiind vorba despre lansarea sa internațională, de unde m-am întors mai mult decât plăcut impresionat. Asta pentru că atunci când îl privești este imposibil să nu te gândești la el ca la un model derivat din gama comercială.

Ford tourneo connect

La urma urmei asta și este, un vehicul civil, de pasageri, construit pe o platformă de cargo. Atâta doar că Ford nu a aplicat jumătăți de măsură și nu a produs o simplă operație de transplant de scaune. Nu; s-a ținut cont de toate standardele de calitate și de pretențiile clienților mărcii, așa că Tourneo Connect, atât în varianta standard cu cinci locuri cât și în cea cu șapte locuri (Gran Tourneo Connect), precum cea testată de noi, este un automobil închegat și chiar rafinat.

Design-ul este unghiular, dă senzația de robustețe dar încadrează elemente tipice Ford, care-l așează foarte bine în peisajul constructorului. Multe dintre culorile disponibile sunt îndrăznețe, vii, contribuind la cizelarea vizuală a gabaritului impresionant.

Cititi continuarea pe autoexpert.ro

Adaugati comentariu