Advertisement

temsa hd 12 romania - floteauto 1
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Temsa HD12, autocarul cu TCO-ul cel mai scăzut

Temsa HD12, autocarul cu TCO-ul cel mai scăzut

Anadolu Automobil Rom a lansat pe piața din România noua gamă de autocare Temsa HD 12, care vine în întâmpinarea dorințelor proprietarilor de flote cu un cost de operare total foarte scăzut. Această componentă are la bază trei factori decisivi: costul de achiziție, costul de întreținere și cel de exploatare. Mai multe detalii, în continuare.

temsa hd 12 romania - floteauto 3Temsa, cel mai de succes producător de autobuze și autocare din Turcia, a lansat gama HD odată cu introducerea normelor de poluare Euro 6. Noua gamă vine să înlocuiască gama Safari HD, un model foarte de succes și foarte reușit al mărcii cu sediul în Adana.

Ținta celor de la Temsa este aceea de a realiza cel mai scăzut cost de întreținere coroborat cu un cost redus de achiziție și, totodată, un consum de carburant foarte mic. Pentru aceasta, s-a apelat la cei mai buni specialiști din domeniul furnizorilor de componente din Europa.

Astfel, motorizarea este una DAF MX 11 de 10,8 litri capacitate și o transmisie ZF manuală cu șase trepte (opțional este oferită și o variantă automată tot ZF). Puunțile, de asemenea, poartă semnătura aceluiași specialist german ZF.

temsa hd 12 romania - floteauto 4Vehiculul poate fi configurat în funcție de necesități, de la variante foarte confortabile ca și cost de achiziție la versiuni foarte luxoase ce pot satisface până și cele mai pretențioase gusturi. Călătorii vor putea fi sarisfăcuți de atenția asupra detaliului și de coonfortul scaunelor din habitaclu.

Mai mult, pentru cei care doresc un autocar de turism internațional, Temsa HD 12 poate fi echipată cu grup sanitar cu lavoar și de o cușetă pentru șoferul de rezervă. Acesta poate comunica în deplin confort și siguranță cu cel aflat la volan prin intermediul unui sistem de intercomunicație.

temsa hd 12 romania - floteauto 5Construcția caroseriei este realizată prin intermediul unui șasiu cu o puternică rezistență la coroziune. Panourile frontale și spate sunt din fibră de stică ranforsată cu plastic, în timp ce panourile laterale sunt din aluminiu. Salonul de pasageri poate fi configurat astfel încât călătorii să nu simtă, practic, când au ajuns la destinație, iar clătoria să fie o experieță plăcută.

La evenimentul de lansare din România a participat și domnul Aydin Ozgur, director de export pentru Europa. Printre altele, el a declarat că ”Temsa este una dintre puținele mărci care a reușit să intre pe piața americană a autocarelor și singura din Turcia. Producția de vehicule a reușit să atingă o valoare impresionantă de 3.000 de unități anual. Calitata produsului este verificată după fiecare etapă a procesului de producție, scopul constructorului fiind acela de a nu mai face nicio reparație în peroada de garanție.”

temsa hd 12 romania - floteauto 6

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule comerciale uşoare

Piaggio Porter. Soluția perfectă pentru business-ul tău

În lumea vehiculelor comerciale compacte, Piaggio Porter strălucește ca un model de...

MAN TGE
Vehicule comerciale uşoare

MAN TGE Next Level

MAN TGE va primi o amplă actualizare odată cu lansarea modelului Next...

Mercedes-Benz eSprinter
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Sprinter. Soluții versatile pentru o paletă largă de aplicații

Noul Mercedes-Benz eSprinter vine acum cu flexibilitate ridicată în ceea ce privește...

ID. Buzz GTX
Vehicule comerciale uşoare

ID. Buzz GTX. Superlativ absolut

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat, cu ocazia conferinței sale anuale, cel mai...