Advertisement

tbi
Home Finanţare Credite tbi bank a înregistrat, în 2023, o creștere de 25% pe segmentul finanțărilor auto

tbi bank a înregistrat, în 2023, o creștere de 25% pe segmentul finanțărilor auto

În contextul economic actual, achiziționarea unui autovehicul poate reprezenta o investiție considerabilă pentru mulți români, iar oferirea unor condiții de finanțare avantajoase și eficiente reprezintă o provocare constantă. În 2023, numărul înmatriculărilor de autoturisme noi a atins cifra de 141.788 unități, marcând o creștere de 9,63% comparativ cu anul precedent. Această dinamică pozitivă se reflectă și în performanța tbi bank, cu o majorare de 25% în cererile de finanțare auto față de anul 2022.

Totodată, valoarea totală finanțată a înregistrat, o creștere de aproximativ 21%, tbi bank susținând că a procesat un număr record de solicitări de finanțare pentru achiziții auto în ultimul an, prin intermediul soluției sale integrate de finanțare punând la dispoziție accesul la peste 2.000 de parteneri din sectorul auto.

Soluția de creditare tbi bank este accesibilă pe un flux 100% online, dar și în locațiile fizice ale partenerilor și oferă clienților un răspuns rapid la cererile lor de împrumut, în doar câteva minute. În plus, banca oferă clienților planuri financiare personalizate și oferte care se potrivesc situației lor financiare.

„Ne angajăm să oferim clienților noștri soluții personalizate pentru a face cât mai ușor procesul de cumpărare a unei mașini, știind că mulți nu au acces imediat la finanțarea necesară. Succesul nostru în finanțările auto demonstrează că suntem concentrați pe a oferi opțiuni de finanțare eficiente, care contează cu adevărat în contextul economic de azi”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

În orașe precum București, Timișoara, Cluj, Bacău, Iași, Ploiești și Buzău a fost înregistrată cea mai mare cerere de finanțare pentru achiziția de mașini. Performanța soluției de finanțare tbi bank a fost recent recompensată cu un premiu gold in cadrul Digital Finance Awards 2024 din Grecia pentru cele mai bune soluții digitale Embedded Finance & BaaS.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

48 de autobuze electrice BYD vor fi furnizate de New Kopel Car Import către municipiul Bacău

Ministerul Energiei a lansat în dezbatere publică Ghidul de finanțare pentru programul Electric Up! 2

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Garanti BBVA România
Credite

Garanti BBVA România contribuie cu 48 mil. euro la creditul sindicalizat contractat de Ford Otosan România

Garanti BBVA România îşi continuă orientarea către sustenabilitate şi contribuie cu 48...

ford otosan
Credite

Ford Otosan Romania a luat un credit de 435 mil. euro pentru finanţarea producției de autovehicule

Ford Otosan Romania a încheiat un contract de credit sindicalizat în valoare...

creditele pentru mașini
Credite

Cum au apărut creditele pentru mașini. Scurtă istorie

Succesul fenomenal al automobilelor este de cele mai multe ori atribuit lui...