T-Festival, în 2016 la București

T-Festival a ajuns la a patra ediție. Evenimentul organizat între 27 și 29 mai se adresează pasionaților de camioane, motociclete și muzică – tribut.T-Festival

Organizatorii, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) și Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU), au reușit să reunească cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale și motociclete în incinta complexului Romexpo din București. Atmosfera tipică expoziției și spectacolului nu exclude incheierea de colaborări între expozanți și vizitatori.

T-Festival

”Ne-am propus ca an de an, să devenim un nume de referință în industria transporturilor și mai ales să aducem în atenția tuturor T-Festival – un festival unic în România. Credem cu tărie că întreaga industrie merită un asemenea eveniment și că doar împreună putem sa ne dezvoltăm și să venim aproape de tot ceea ce înseamnă atât public larg cât și marea comunitate a transportatorilor.”, a declarat dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

Expoziția va fi foarte bine structurată, fiecare categorie de expozanți având popria zonă. În penultima zi a festivalului, pe 28 mai, la miezul zilei, camioanele și motocicletele se vor deplasa pe ruta Romexpo – Piața Unirii – retur într-o paradă impresionantă.

Și cum, pe lângă vehicule, T-Festival celebrează și muzica bună, începând cu 2016 acesta devine cel mai mare festival de muzică tribut din Europa. Formațiile care interpretează aceste melodii celebre sunt numite ”Tribute band” și au stiluri de interpretare cât mai apropiate de ale trupelor care au lansat piesele originale. În acest an, vor fi interpretate piese ale trupelor Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day și King of Leon.

Un bilet va costa 10 lei, iar intrarea pentru copiii sub 14 ani este liberă.

Adaugati comentariu