Sute de permise de conducere şi certificate de înmatriculare, reținute la început de an

Pentru a preveni accidentele grave, Poliţia rutieră a fost prezentă mai ales pe drumurile pe care se înregistrează de obicei probleme, în ultimele 24 de ore fiind reţinute 437 de permise de conducere şi 101 certificate de înmatriculare, a anunțat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.
Poliția Rutieră

Echipajele de ordine publică au gestionat aproape 4.000 de sesizări, majoritatea primite prin 112. În urma acţiunilor desfăşurate de structurile MAI, au fost constatate aproximativ 7.900 de fapte contravenţionale. De asemenea, poliţiştii au început cercetările cu privire la 621 de posibile infracţiuni.

”Referitor la infracţiunile comise cu violenţă, precizez că în cursul zilei de ieri nu a fost săvârşită nicio infracţiune de tâlhărie faţă de anul trecut când, pe 2 ianuarie, au fost comise patru. În urma activităţilor de investigaţii, poliţiştii au prins în flagrant 114 autori de infracţiuni. De asemenea, au fost depistate 10 persoane date în urmărire naţională sau internaţională”, a explicat M.onica Dajbo

În cea de a doua zi a Anului, angajaţii MAI, alături de poliţişti locali şi reprezentanţi ai altor instituţii, au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

Au fost verificate peste 64.000 de persoane, 3.300 de operatori economici şi 144 operatori transport persoane, precum şi aproximativ 7.500 de obiective de interes, dintre care 2.623 de unităţi de alimentaţie.

Au fost sancţionate peste 3.300 de persoane pentru că nu purtau masca de protecţie, 582 pentru că nu au respectat restricţiile de circulaţie, iar 26 pentru că au încălcat măsurile privind carantina sau izolarea.

Valoarea totală a amenzilor depăşeşte suma de 718.000 lei.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Italia amână deschiderea staţiunilor de schi pentru 18 ianuarie

Grecia prelungește cu încă 3 zile măsurile restrictive, până la 10 ianuarie

A apărut revista FLOTE AUTO, decembrie 2020 – ianuarie 2021

 

 

 

Adaugati comentariu