Surpriză de la RATB de 1 iunie. Tramvaiul copiilor

Prin Bucureşti va circula Tramvaiul copiilor, iar cei mici, însoţiţi de părinţi sau bunici se vor bucura nu numai de o plimbare plăcută, ci şi de atelierele inedite pregătite pentru ei.În timpul călătoriei vor fi citite fragmente din poveşti, iar copiii vor desena şi îşi vor imagina cum ar arăta Bucureştiul altfel.

Tramvaiul, care va străbate oraşul pe linia 1, va face două curse cu plecări la ora 11:00 şi la ora 13:15 de la Depoul Dudeşti spre Şura Mare oprind în staţiile P-ţa Hurmuzachi şi Bucur Obor. Returul, cu plecări de la Şura Mare, la orele 12:30 şi 14:45, presupune o staţie la Colegiul Gheorghe Şincai. Apoi tramvaiul cu poveşti şi povestitori îşi continuă drumul fără oprire până la Depoul Dudeşti.

Vor fi alături de călători Revista Ghidul pozneţ, Editura RAO şi Librăriile Humanitas.

Cei care doresc să se plimbe se pot înscrie la telefon 0772.002.417.Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la https://www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Prin derularea de proiecte cultural-educaţionale comune, BMB şi RATB vizează pe de o parte, creşterea interesului publicului pentru actul cultural şi, pe de altă parte, îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite. Prin această campanie BMB şi RATB îşi dovedesc preocuparea permanentă pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii şi îşi reafirmă ataşamentul faţă de bucureşteni.

 

Adaugati comentariu