Cele mai bune suporturi auto de telefon pentru flote de mașini

suport telefon

Un telefon nu mai este doar un simplu telefon – este un GPS, un gadget de redare a muzicii preferate dar și un asistent personal. Acesta este motivul pentru care nu puteți să îl țineți deoparte în timp ce conduceți și trebuie să îl aveți într-un loc în care să îl puteți vedea cu ușurință.

Un suport telefon auto face o treabă excelentă în a vă menține telefonul acolo unde aveți nevoie, cu condiția să îl alegeți corect.

Găsirea unui astfel de suport care să fie ușor de configurat, stabil și care poate fi ușor rotit în timp ce conduceți nu este totuși cea mai simplă sarcină.

Caracteristici de luat în considerare atunci când alegeți un suport auto telefon

Acestea sunt toate elementele și aspectele pe care le-am analizat atunci cand am realizat următorul top:

Stabilitatea: am luat în considerare și locul în care se montează suportul, dar mai importantă a fost stabilitatea. La urma urmei, este foarte important ca telefonul să fie menținut pe poziție chiar dacă vă îndreptați spre un teren accidentat.

Telefonul: am analizat și modul în care telefoanele se montează și se potrivesc. Prin acest lucru am determinat daca veți putea folosi o varietate largă de telefoane pe suport sau nu.

Utilizabilitate: nu în ultimul rând, am examinat cât de simplu a fost de a folosi sau de a manevra suportul în timp ce conduceți. Acest lucru a concluzionat dacă este sigur să folosiți suportul în timp ce conduceți sau nu.

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu încărcare wireless Qi

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash este un suport magnetic telefon cu încărcare Qi integrată, ce se poate monta pe bordul sau geamurile mașinii, în funcție de nevoile fiecăruia dintre noi. Pe lângă faptul că oferă încărcare auto rapidă fără fir cu o putere maximă de până la 10W, suportul are și două puncte de contact magnetice pentru o fixare solidă prin intermediul magneților din neodim. Acest suport dar și celelalte din aceeași serie are o funcție avansată de siguranță, cum ar fi detectarea obiectelor străine, protejând astfel dispozitivul de supraîncălzire și de a porni un potențial incendiu.

iOttie Easy One Touch 4

Acest suport auto telefon este ușor de utilizat, se poate monta pe bordul mașinii sau pe parbriz. Mecanismul Easy One Touch pantentat permite telefonului să fie montat și îndepărtat cu un singur gest de mână. De asemenea, dispune de un braț telescopic, care vă permite să modificați poziția telefonului ușor pentru o utilizare mai ușoară. Suportul iOttie este și foarte stabil, oferind o vizibilitate excelentă pe ecran chiar și pe drumuri mai grele.

Beam Electronics Universal Car Air Vent

Beam Electronics este o altă alegere bună pentru un suport universal de telefon. Acest suport funcționează prin blocarea pe grilele de ventilație ale autovehiculului, asigurând o fixare sigură, ușor de instalat. De asemenea, faptul că se montează pe grilele de ventilație înseamnă că nu o să vă obstrucționeze vederea prin parbriz.

Este ușor de glisat telefonul în și de pe suport, grație butonului de eliberare rapidă situat pe spate. Interiorul moale, căptușit, ține telefonul ferm pe parcursul călătoriei și îl protejează de lovituri și zgârieturi.

WizGear Universal Air Vent Magnetic

La fel ca și suportul auto de la Beam Electronics prezentat anterior, sistemul de montare WizGear poate fi ușor la grilele de ventilație ale mașinii. Odată montat suportul, telefonul se fixează rapid și ferm, folosind un magnet puternic. Suportul vine cu benzi magnetice care sunt ușor de atașat la telefon. Acestea vor ajuta telefonul să se fixeze pe suport chiar și printr-o carcasă de protecție, astfel încât aspectul telefonului să nu fie afectat.

Vansky 3-in-1 Universal

Modelul de suport auto Vansky poate fi montat pe grilele de ventilație, parbriz sau bord, pentru o versatilitate maximă. În plus, suportul telefonului are un braț lung, flexibil, care vă poate ține telefonul la un unghi perfect pentru nevoile dvs. Capacitatea suportului de a roti telefonul la 360 de grade înseamnă ca aveți posibilitatea de a alege să țineți telefonul in modul portret sau peisaj, în funcție de preferințe.

Mpow Car Phone Mount

Mpow oferă pentru un preț mic un suport auto eficient pentru majoritatea utilizatorilor. Acesta poate fi instalat cu ușurință în unitatea CD a mașinii, un loc aproape nefolosit în zilele noastre, dar foarte eficient și stabil. Aceasta metodă de montare pune de asemenea telefonul în poziția cea mai bună pentru încărcare. Vizualizarea telefonului va fi și ea foarte bună pentru că suportul permite o rotație completă de 360 de grade a telefonului, astfel veți găsi unghiul perfect de vizualizare.

Ne-ar plăcea să aflăm în continuare voi ce fel de suporturi auto pentru telefon folosiți, poate vom mări această listă în viitor!

Adaugati comentariu