Strabag a câștigat din nou licitația pentru drumul de legătură Oradea – Autostrada A3

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului pentru proiectare și execuție „Legătura Centura Oradea (Girație Calea Sîntandrei) - Autostrada A3 (Biharia)".
Drumul Expres Oradea – Arad

Ofertantul desemnat câștigător este Strabag cu preţul de 545,9 milioane de lei fără TVA, lungimea traseului fiind de 18,96 km.

Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor pentru constructia drumuuli de legătură Centura oradea – Autostrada A3 este de 84 de luni.

Lucrarea este atribuită a doua oară companiei austriece Strabag, după ce anul trecut, licitația a fost contestată în instanţă. După reanalizarea dosarelor, CNAIR a desemnat câștigătoare tot compania austriacă.

”Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a anuntat CNAIR.

 

CITEȘTE ȘI:

Autoturismele nu vor achita, duminică, tariful de trecere pentru Podul de la Giurgiu

Biocombustibilii, o soluție verde pentru transportul viitorului

 

Adaugati comentariu