Advertisement

Home Piaţa auto Autoturisme SsangYong XAVL se pregătește de lansare

SsangYong XAVL se pregătește de lansare

Ssangyong XAVL a fost dezvăluit la Salonul auto de la Geneva. Modelul este menit a dezvălui mai departe elementele de design ce vor fi urmate de viitoarele modele SsangYong. Varianta finală, de serie, va fi prezentată la Seoul pe 30 martie.

O dezvoltare a conceptului XAV, prezentat prima dată la Frankfurt în 2015, Ssangyong XAVL promite 7 locuri independente, spații interioare generoase și o reinterpretare a capabilităților off-road ce pot fi oferite de un SUV adevărat cu interior și practicalitate tipică unui MPV.

XAVL este un concept SUV de clasă medie ce și-a propus să reinventeze liniile celebrului model Korando din anii 90. Liniile exterioare inspiră masculinitate și robustețe în timp ce interiorul se dorește sensibil și bine închegat.

XAVL promite să inspire în viitoarele modele folosirea unor materiale de foarte bună calitate și trei rânduri de scaune inteligent poziționate pentru maximizarea spațiului și a confortului. Rafinamentul interiorului conceptului prezentat este o reiterare a interiorului modelului XAV și este dominat de un maro de inspirație nobiliară, mixat cu tapiserie Goenic și inserții de carbon și cupru.

Tehnologic, Ssangyong XAVL promite să ofere motoare Euro 6 de 1,5 litri benzină și 1,6 litri diesel, concepute special pentru piața europeană, controlate prin transmisii manuale sau automate în 6 trepte de viteză și cu tracțiuni 2WD. Pentru reducerea și mai tare a emisiilor de CO2, modelul va oferi opțional și sisteme Start/Stop iar în materie de siguranță va oferi o baterie întreagă de sisteme de protecție activă existente în prezent pe piață inclusiv airbaguri externe pentru protecția pietonilor.

Mai multe detalii aici

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...