Societatea de Transport București STB digitalizează toate centrele de vânzare

Societatea de Transport București STB SA a anunțat că transformă toate centrele de reîncărcare în puncte de vânzare cu funcționalități complete, prin modificări tehnice și informatice, extinzând și plata cu cardul bancar, prin dotarea acestora cu POS-uri.
stb

Începând de vineri, 6 mai 2022, la toate centrele de vânzare STB se pot emite și reîncărca toate tipurile de abonamente, inclusiv cele cu reduceri sau gratuități. Prin urmare, elevii, studenții și pensionarii vor putea achiziționa sau prelungi valabilitatea abonamentelor de la orice punct de vânzare STB SA.

„Prin acest demers oferim utilizatorilor STB confort și siguranță la plata titlurilor de călătorie cu cardul bancar, precum și un acces facil la achiziționarea acestora prin integrarea tuturor funcționalităților în întreaga rețea de comercializare a societății. Procesele de modernizare și digitalizare ale societății fac parte din direcțiile strategice de dezvoltare STB SA , toate eforturile fiind menite să crească calitatea serviciilor oferite călătorilor, precum și îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați”, a precizat directorul general al STB, Adrian Criț.

Lista completă a centrelor de emitere și reîncărcare poate fi accesată pe site-ul societății, menționând că plata titlurilor de călătorie se poate face și online, la adresa https://online.stbsa.ro, prin intermediul aplicației 24Pay sau prin SMS la 7458, disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Mituri și preconcepții despre presiunea din anvelope

Renault Megane E-Tech este Best Electric Car in România 2022

 

 

Adaugati comentariu