Slabă consolare pentru Dacia. CNADNR modernizează DN7

Până va începe construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti, cerută insistent de conducerea Dacia, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că va organiza licitaţia pentru executarea lucrările de lărgire a DN 7 între localităţile Bâldana şi Titu.
dacia-cnadnr-modernizeaza-drumul-de-langa-centrul-tehnic-titu-floteauto

Drumul Naţional DN7 face legătura între localităţile Bucureşti şi Piteşti, iar în prezent, circulaţia pe acest tronson se desfăşoară pe două benzi, una pentru fiecare sens.

dacia-cnadnr-modernizeaza-drumul-de-langa-centrul-tehnic-titu-floteauto
DN 7 va fi extins la 4 benzi

„Urmare a dezvoltării unor obiective economice importante în zona oraşului Titu (centrul RTR – Renault Technologie Roumanie – Centrul Tehnic Titu), a apărut necesitatea modernizării şi extinderii drumului naţional DN7, în vederea asigurării unui acces rutier facil şi rapid la aceste obiective economice, precum şi pentru cetăţenii localităţilor situate de-a lungul acestui tronson de drum”, spun reprezentanţii CNADNR.

Astfel, extinderea la patru benzi urmăreşte în totalitate actualul traseu al drumului naţional DN7. Excepţie fac sectoarele din zona celor două poduri de la km: 37+906 şi 51+689, unde este necesar ca lărgirea drumului să se facă pe o singură parte.

Anunţul de licitaţie urmează să fie publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 29 iunie, zi în care va avea loc şi deschiderea acestora.

Valoarea estimată a contractului este de 209 milioane de lei fără TVA.

Contractul va avea o durată de implementare de 60 luni din care 24 luni perioada de execuţie şi 36 luni perioada de garanţie a lucrărilor.

 

 

Adaugati comentariu