Sfaturi la îndemână pentru întreținerea mașinii tale

Ești una dintre persoanele pasionate de autoturisme și ții mult ca mașina cu care circuli să fie în perfectă stare tot timpul anului? Nu ai bani acum să mergi cu ea la service, deși ți se pare că scârție? Ai posibilitatea să accesezi CredX, un site de comparații pentru creditele online, foarte accesibile și ușor de obținut.
CredX

Este adevărat că tehnologia modernă face ca autoturismele personale să fie mult mai ușor de întreținut, iar calitatea serviciilor oferite de service-urile auto se ridică la înălțimea așteptărilor de cele mai multe ori. Chiar și așa, nu strică să te informezi și tu despre ceea ce trebuie să faci singur pentru a putea urmări nevoile mașinii tale.

Mare atenție la piesele de schimb. Ele trebuie identificate corect și deși pare tentant să cumpărăm piese ieftine, ar fi bine să nu facem acest lucru. Se poate întâmpla ca o piesă de proastă calitate să afecteze alte componente și să te pună în pericol. Chiar și atunci când achiziționăm piesele de la comercianții consacrați, la fel de atenți va trebui să fim pentru ca piesele să nu fie contrafăcute.

Alege comenzile online. Când comanzi online, poți beneficia de reduceri semnificative de preț și scutești mult din timpul necesar achiziționării. În plus, vei avea o gamă largă de produse din care poți alege. Este adevărat că timpul de așteptare poate fi mai lung, dar dacă nu este nicio grabă, aceasta este cea mai indicată formă de achiziție.

piese-floteauto CredX

Ce facem cu piesele rare? Pentru mărcile de automobile care nu sunt atât de frecvente pe șoselele din țara noastră poate fi o adevărată aventură să cauți piese de schimb. Mult timp pierdut, prețuri uriașe, în concluzie, o întreagă dezamăgire. La fel ca și în cazul altor piese, cea mai bună soluție este căutarea și comanda în mediul online.
Nu uita de garanții la piesele auto! Se poate întâmpla chiar în cazul unor piese noi ca acestea să se defecteze foarte repede și să fie nevoie să apelezi la garanție. Dar pentru a beneficia de garanție, ai nevoie de dovada achiziției, respectiv factura și apoi trebuie să dovedești că piesele au fost montate de personal calificat în cadrul unui service autorizat.

Nu sări peste înlocuirea regulată a consumabilelor! Acestea includ uleiul de motor, filtrele de ulei și aer, de polen sau filtrul carburant. Apoi urmează plăcuțele de frână, discurile, bujiile de aprindere, kitul de distribuție și de transmisie și apoi uleiul de la cutia de viteze.
Un alt pas pentru o mașină sigură este găsirea unui service auto pe care te poți baza. Recomandabil este să discuți cu prieteni, cunoștințe, să ceri păreri și să te informezi în stânga și-n dreapta. Este extrem de important să beneficiezi de servicii profesioniste și să ai astfel garanția și siguranța unui lucru bine executat.

Sunt câteva lucruri de bază pe care le puteți face singuri cu regularitate. De exemplu, inspectați cauciucurile măcar o dată la 2-3 zile, verificați dacă nu au defecte și dacă presiunea este suficientă. Folosiți manometrul așa cum ați fost învățați pentru a verifica dacă roțile sunt bine umflate. Verificați, de asemenea, cu regularitate uleiul de motor, pentru că lipsa acestuia poate afecta serios motorul mașinii.

Treci printr-o perioadă grea și ești strâmtorat cu banii? Te interesează să faci o verificare de specialitate la mașina ta? Poți afla ce dorești despre împrumuturile în Latvia din mediul online, timpul de procesare și sumele pe care le poți dobândi.

 

Adaugati comentariu