Se reia circulația pe ambele sensuri de mers pe DN 7 la Câineni (Valea Oltului)

Începând de duminică, 23 august 2020, traficul va fi reluat pe ambele sensuri de deplasare în zona Câineni, de pe DN 7, a anunțat Compania națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
dn 7

CNAIR atenționează conducătorii auto că la începutul lunii septembrie, pentru un interval de maximum patru zile, o să fie instituită o nouă restricție de circulație, pe un singur sens, în vederea efectuării lucrărilor de refacere a părții carosabile.

Restricțiile de tonaj (peste 7,5 t) în perioadele de weekend se mențin, până la finalizarea lucrărilor.

Potrivit CNAIR, finalizarea lucrării, conform contractului, este prevăzută pentru 15 septembrie 2020.

”În lipsa fenomenelor meteo extreme, există toate premisele ca lucrarea să fie finalizată mai devreme decât termenul contractual, în perioada imediat următoare. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că toate activitățile desfășurate au ca scop asigurarea condițiilor de siguranță pentru participanții la trafic”, a precizat Compania.

CNAIR a demarat lucrările pe DN 7 după cedarea corpului drumului și surparea suprafeței carosabile de la începutul lunii martie.

În data de 10 martie 2020 a început realizarea unui drum de acces și a platformei de lucru, această primă etapă desfășurându-se într-un interval de 14 zile.

În perioada 13 iunie 2020 – 20 iulie 2020, lucrările au fost întrerupte din cauza viiturilor și a debitului foarte ridicat al râului Olt, acestea afectând drumul de acces și platforma de lucru, care au necesitat intervenții substanțiale de refacere, în două rânduri.

Până în prezent, au fost forați 180 de piloți cu o adâncimea de 11 metri și diametrul de 800 mm.

De asemenea, au fost realizați 180 metri de radieri, cu o înălțime de 1,3 metri și 180 metri de zid de sprijin, cu înălțimea de 5 metri.

 

CITEȘTE ȘI:

Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie: Comportamentul şoferilor devine din ce în ce mai agresiv

Utilitarele, ”victime” ale campaniei electorale în Senat

Pentru tranzitarea Serbiei nu mai este necesară prezentarea unui test Covid-19

Adaugati comentariu