Mecanicul Anului
Home Administrare flote Service Se caută Mecanicul Anului în România!


Se caută Mecanicul Anului în România!


București, 4 octombrie 2017 – S-a dat startul celui mai tare concurs pentru mecanici din întreaga Românie: Mecanicul Anului! Din 2010, an de an, peste 6000 dintre cei mai buni profesioniști din toată țara au trecut prin probe grele, și-au testat pregătirea, flerul și iscusința atât teoretic, în cadrul competiției răsplătită cu premii generoase. 

 

Mecanicul Anului

 

Este al șaptelea an la rând când AD Auto Total, liderul pieței de distribuție de piese auto din România, aruncă mănușa celor ce-și fac din dragostea pentru mașini o profesiune de credință! Singura condiție pentru participare: pasiune nemărginită pentru motoare (un drum deschis către afirmare și celor pur și simplu pasionați de domeniu) și vârsta minimă de 18 ani.

 

 

Mecanicul Anului

 

Concursul este structurat pe două categorii: DIAGNOZĂ și MECANICĂ AUTO. Primul pas este o probă online pe site-ul oficial, www.mecaniculanului.ro, în care, timp de o oră, aspiranții la titlu rezolvă un test preliminar. Înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie, iar concurenții pot participa la o singură probă din cele două (doar diagnoză sau doar mecanică).

 

 

 

Primii 50 clasați la ambele categorii pleacă la Brașov, la etapa a doua, care are loc pe 10 noiembrie, la Lux Divina. La Brașov, maratonul debutează cu un test scris care reduce numărul concurenților rămași în cursă la doar 10 la secțiunea DIAGNOZĂ, și la doar 2 la secțiunea MECANICĂ AUTO. La MECANICĂ AUTO, cei doi finaliști au de executat, succesiv, o operațiune mecanică pe un motor instalat pe un stand, în maxim 20 de minute. Cel care reușește s-o facă cel mai rapid câștigă. La DIAGNOZĂ, pacursul spre trofeu trece printr-o întrecere spectaculoasă, tensionată, sub lumina reflectoarelor, după modelul “Știi și Câștigi” (proba pupitrelor): cel care are are cel mai rapid răspuns corect merge mai departe. Primii doi clasați trec la proba practică, pariul suprem. Două mașini identice pe scenă, cu aceeași defecțiune, pe care cei doi finaliști trebuie s-o identifice și s-o repare în 30 de minute! Este o cursă contra cronometru și contra propriilor limite. Cel care reușește să pornească primul motorul câștigă titlul de Mecanicul Anului și marele premiu, o mașină.

Mecanicul Anului

Competiția MECANICUL ANULUI premiază, începând de anul trecut, și SERVICE-UL ANULUI (service-ul care reușește să aibă trei angajați calificați în etapa probelor scrise, în orice secțiune).

 

Juriul competiției este format din trainerii ACADEMIEI AUTO AD AUTO TOTAL, profesioniști care au la activ mii de ore de formare furnizate mecanicilor și diagnosticienilor din toată România, și care specializează traineri din întreaga Europă. În echipa de arbitraj sunt selectați și câștigătorii edițiilor precedente ale concursului Mecanicul Anului.

 

Pentru mai multe detalii, intră pe site-ul competiției, www.mecaniculanului.ro.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia
Service

Vehicul de înlocuire. Mobilitate 100% cu Dacia

Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate...

reparații auto
AsigurăriService

9 din 10 români vor publicarea unor prețuri de referință pe piața de reparații auto

9 din 10 români (93%) consideră că ar fi benefică publicarea anuală,...

Service

Calea către service-uri auto incluzive

Un studiu recent al celor de la Castrol identifică cinci pași cheie...

RAR
Service

RAR: Conflictele dintre clienți și service-urile auto, la masa negocierilor

Registrul Auto Român (RAR) a implementat o soluție rapidă de rezolvare a...