Schiţă detaliată privind accesul către Aeroportul Internaţional Henri Coandă

Pentru a diminua posibilele întârzieri ce se pot produce în trafic datorită restricţionării accesului din DN 1 către Aeroportul Internaţional Henri Coandă, CNAIR pune la dispoziţie o schiţă detaliată privind modul de desfăşurare a traficului pe drumurile de acces către aeroport.Aeroportul Internaţional Henri Coandă

Reamintim că începând de astăzi, 3 martie 2020, accesul din DN 1 către aeroport, sensul de mers Bucureşti – Ploieşti, se va efectua prin sensul giratoriu de sub pasajul Otopeni din DN1, km 16+120.

Breţeaua de acces existentă în prezent pentru intrarea din DN 1 în se va închide, pentru executarea lucrărilor în interiorul sensului giratoriu de la Terminalul Sosiri al Aeroportului, în vederea realizării obiectivului „Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti – Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Bucureşti – Faza I, Racord CF la Terminalul 1”.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) estimează că restricţia va fi instituită până în data de 30 aprilie 2020.

„Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”, spuna reprezentanţii CNAIR.

 

CITEŞTE ŞI:

La fabrica din Blaj, Bosch transformă forţa de muncă într-o … forţă

Dacia Spring prefigurează prima Dacia electrică

Tirrena Scavi va finaliza sectorul DN2 – A2 de pe Centura Bucureşti – DNCB

 

Adaugati comentariu