Schimbări în conducerea companiei Federal-Mogul

Federal-Mogul Motorparts, furnizor global de top de produse destinate producătorilor auto şi operatorilor de service, a anunţat schimbări în conducerea companiei. Andrew Sexton a fost ales în funcţia de preşedinte regional pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) şi preşedinte EMEA Aftermarket.federal-mogul

Totodată, Neville Rudd a fost ales în funcţia de vicepreşedinte senior Global Braking, Detlev Baudach a fost ales în funcţia de vicepreşedinte senior, Global OE Sales şi EMEA Aftermarket Commercial Strategy, Alok Agrawal a fost ales în funcţia de vicepreşedinte, Strategy and Corporate Development.

Potrivit companiei, numirea în funcţia de preşedinte EMEA Aftermarket şi preşedinte regional EMEA a lui Andrew Sexton are efect imediat. Pe parcursul unei cariere de 16 ani în compania Federal-Mogul Motorparts, Sexton a ocupat poziţii care au crescut în responsabilitate, incluzând funcţiile de director Powertrain Sealing and Bearing – Asia Pacific, manager general Sealing, vicepreşedinte Sealing and Engine, şi recent,El va raspunde în continuare, pe termen scurt, de activitatea diviziei Global Sealing, Engine and Underhood Service şi va avea biroul în Kontich, Belgia.

Compania cuprinde două departamente comerciale independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale către producătorii de vehicule.

 

Adaugati comentariu