Cefin Trucks, importator şi distribuitor exclusiv al camioanelor Ford

Compania Cefin Trucks a fost numită importatorul şi distribuitorul exclusiv al camioanelor Ford Trucks în România şi va adăuga o capitalizare de 1,5 milioane euro pentru demararea acestei activităţi şi asigurarea finanţării de stoc.
ford trucks

Ford Trucks a încheiat în acest sens un parteneriat cu Cefin Trucks, iar operaţiunile vor începe la sediul central al Cefin în Bucureşti şi se vor extinde prin reţeaua de distribuţie a Cefin Trucks sau a unor parteneri selectaţi, fiind acoperite cel puţin opt locaţii până în anul 2018.

Cefin Trucks va aloca activităţii de import a camioanelor Ford Trucks întreaga sa reţea şi infrastructură de vânzare şi post-vânzare vehicule comerciale, dezvoltate în România din anul 1995, şi estimează că va vinde 185 de unităţi noi în 2017 şi 300 de unităţi în 2018, volum de vânzări care se va adăuga celui de vânzări de camioane rulate.

Contribuţia Ford Trucks la cifra de afaceri a companiei este estimată la peste 12 milioane euro în anul 2017.

Sediul central al Cefin Trucks din Bucureşti este unul dintre centrele reprezentative ca mărime din regiunea Europei de Sud-Est în ceea ce priveşte vânzările de camioane şi serviciile post-vânzare, cu o suprafaţă totală de 47.139 mp, o suprafaţă construită de 8.559 mp şi atelier service de 2.400 mp.

Aria iniţială de acoperire a reţelei va fi formată din Bucureşti, Timişaoara, Arad şi Deva.

Camioanele Ford Trucks concurează în segmentul de peste 16 tone – masă maximă autorizată, un segment deosebit de competitiv şi dinamic pe piaţa auto din România în ultimii patru ani, cu o creştere constantă din 2012 şi o rată de dezvoltare foarte ridicată în ultimele 18 luni.

Pentru anul 2016, piaţa românească de camioane grele este estimată la aproape 9.000 de unităţi, în creştere cu 30% faţă de anul trecut.

Gama Ford Trucks se adresează proprietarilor de flote de dimensiune mare sau medie, care activează în domeniul construcţiilor, al distribuţiei locale şi instituţiilor publice – în special municipalităţi, cu nevoi de transport specializat. Ford Trucks oferă trei serii de produse – Road, Construction şi Tractors.

 

 

Adaugati comentariu