S-a reluat circulația pe pasajul rutier peste calea ferată de la Găești

Traficul a fost reluat joi, 21 aprilie 2022, începând cu ora 9.00, pe pasajul rutier peste calea ferată de la Găești, de pe DN 61 (km 77+200), cu restricții de viteză de 30 de km/h, urmând ca după finalizarea tuturor lucrărilor rămase de executat să se revină la viteza normală de tranzit, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infratsructurii Rutiere (CNAIR).
Găești

Potrivit sursei citate, antreprenorul a executat o bună parte din lucrările de reabilitare (precum cămășuiri la infrastructura pasajului, realizarea plăcilor de continuitate, consolidarea fundației pilelor etc.), având un rest de executat care constă în lucrări la trotuarele pasajului și la scările de acces, precum și finisarea suprafețelor viaductelor de acces.

Începând cu data de 23 septembrie 2020 s-a închis circulația rutieră pe DN 61 (km 77+200), traficul fiind deviat în funcție de categoria vehiculelor pe rute alternative.

Conform CNAIR, termenul final de execuție pentru reabilitarea pasajului peste calea ferată pe DN 61, km 77+200 la Găești este 15 iunie 2022, inclusiv pentru lucrările suplimentare.

 

CITEȘTE ȘI:

Podul de la Cernavodă a fost redeschis complet traficului

Atenţionare de călătorie. Timpi mari de aşteptare la punctele de trecere a frontierei în Turcia

 

 

Adaugati comentariu