Advertisement

Renault Trucks IAA 2016
Home Piaţa auto Renault Trucks la IAA 2016

Renault Trucks la IAA 2016

După ce Mercedes a făcut publică flota cu care se va prezenta la expoziția IAA 2016 din Hanovra, a venit și rândul francezilor să-și prezinte standul.

Târgul IAA 2016 din Hanovra este locul în care trebuie să fii, dacă ești pasionat de vehiculele utilitare și, în general, de tot ceea ce mișcă în domeniul autovehiculelor grele. Iar dacă veți vizita expoziția între 22 și 29 septembrie, veți găsi, la standul A21 din hala 17, divizia de camioane a Grupului Renault. Vă vor întâmpina acolo vehicule destinate transportului pe distanțe lungi, distribuției, construcțiilor și…raliurilor!

Renault Trucks IAA 2016

Ediția specială a seriei de cap-tractoare T520, numită Maxispace High Edition își va etala habitabilitatea și ergonomia fără egal, care l-au transformat în camionul anului 2015, cu ocazia concursului desfășurat anul trecut la Hanovra. Vizitatorii vor avea libertatea să intre în cabină nestingheriți, pentru a-i testa calitățile.

Renault Trucks IAA 2016

Gama de vehicule destinate construcțiilor va fi dominată de modelul K480 Skorpion, disponibil exclusiv pe piața din Germania. În plus, Renault aduce și camionul cu care a concurat în Raliul Dakar, impresionantul MKR Adventure K. El va fi prezentat pentru prima dată publicului, și va da vizitatorilor posibilitatea să-l conducă…virtual. Două simulatoare vor fi instalate de către specialiștii Renault pentru a permite tuturor să expreimenteze senzațiile trăite la bordul bolidului.

Renault Trucks IAA 2016

O altă activitate inedită propusă de Renault este ”Pimp my truck!”. Echipa de specialiști de la Truck Tuning Center va lucra într-un spațiu de 300 mp la un exemplar al Seriei T, schimbându-i diferite piese și personalizându-l.

Cei care nu puteți da curs invitației Renault, dar ați vrea să vedeți evoluția camionului ”tunat”, o puteți face urmărind contul diviziei Renault Trucks de pe rețelele de socializare. Francezii promit că vor transmite filme cu evoluția camionului.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Volkswagen California
Piaţa auto

Volkswagen California. O nouă generație pentru legendă

California este furgoneta-camper iconică. După ce a construit peste 280.000 de unități...

Înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

Înmatriculările de autoturisme noi în UE au urcat cu 4,6%. România, pe locul 14

În primele 5 luni din 2024,  înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea...

Piaţa auto

Colaborare IVECO – Foton în domeniul vehiculelor comerciale

IVECO și Foton, unul dintre cei mai importanți producători de vehicule comerciale...

vehicule rutiere
Piaţa auto

INS: Parcul național de vehicule rutiere numără 10,3 mil. unități la finalul anului 2023

Numărul total de vehicule rutiere înmatriculate în circulaţie, în evidenţele Direcţiei Generale...