Advertisement

Master Z.E.
Home Piaţa auto Flotă verde Renault lansează Master Z.E. și noi servicii pentru flote

Renault lansează Master Z.E. și noi servicii pentru flote

Renault Pro+ își extinde gama de vehicule comerciale ușoare electrice odată cu introducerea vanului de dimensiuni mari Master Z.E. – un vehicul ideal pentru livrările finale în marile centre urbane.

Master Z.E. beneficiază de expertiza Renault în domeniul vehiculelor electrice. El este echipat cu o baterie de ultimă generație, care asigură o autonomie operațională de 120 km în mediu real și un timp de încărcare completă de aproximativ 6 ore.

Modelul beneficiază de un motor electric cu o eficiență energetică înaltă, care dezvoltă 57kW (76 CP). Acest motor și-a demonstrat deja calitățile pe modelele ZOE și Kangoo Z.E. Master Z.E. poate dezvolta o viteză maximă de 100 km/h în modul normal. Activarea modului Eco extinde autonomia, dar domolește accelerația și limitează viteza maximă la 80 km/h.

Master Z.E.Master Z.E. stă bine și la capitolul conectivitate. Modelul dispune de servicii conectate precum My Z.E. Connect pentru a vedea în timp real autonomia vehiculului, Z.E. Trip pentru a localiza toate punctele de încărcare sau Z.E. Pass pentru a plăti realimentările cu energie.

Noul model este ideal pentru misiunile urbane, grație unor echipamente precum camera pentru mers înapoi cu redare în oglinda retrovizoare centrală sau radarul pentru mers înapoi. Cabina este un veritabil birou mobil, cu numeroase locuri pentru depozitarea documentelor și a tuturor echipamentelor necesare.

Gama Master Z.E. include 6 versiuni (3 variante de lungime și 2 pentru înălțime). În versiunea furgon, spațiul de marfă are între 8 și 13 metri cubi și o sarcină utilă între 975 și 1.128 kg. Cele două versiuni cabină-platformă au o capacitate de transport de până la 22 de metri cubi și o sarcină utilă de 1.377 kg (L2H1) sau 1.355 kg (L3H1).

Master Z.E.

De asemenea, ca parte a soluțiilor Renault EASY CONNECT, Renault Pro+ introduce Renault EASY CONNECT for Fleet, un ecosistem de servicii conectate care simplifică administrarea flotelor de vehicule și reduce costurile de operare.

Renault EASY CONNECT for Fleet oferă o conectivitate sigură și accesibilă pentru raportarea datelor despre flotă. Noul serviciu va fi disponibil pentru întreaga gamă Renault în Europa de la mijlocul anului 2018.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

2035
Flotă verdeJuridic

Comisia Europeană menține 2035 ca termen limită pentru interzicerea vânzărilor de mașini termice noi

După realegerea sa în funcția de președinte al Comisiei Europene, Ursula von...

Rabla Plus
Flotă verdeFonduri publice

Începe o nouă etapă de înscrieri în Programul Rabla Plus 2024

Începând de luni, 22 iulie 2024, ora 10:00, Administrația Fondului pentru Mediu...

Primăria Sectorului 3
Flotă verdeFonduri publice

Primăria Sectorului 3 și-a bugetat 3,1 mil. lei pentru achiziționarea a 28 de vehicule electrice

Primăria Sectorului 3 al Capitalei a lansat licitația pentru achiziția unui număr...

TCO
Flotă verde

Unde a ajuns România pe drumul către mobilitatea electrică? TCO mașini electrice vs TCO mașini termice

Costul total de deținere (TCO) al unei mașini electrice în România, de...