Advertisement

Home Piaţa auto Autoturisme Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică la intrarea în segmentul C, fiind o voiture à vivre compactă, adaptată nevoilor persoanelor fizice, cât și celor juridice. Comenzile încep pe 18 iunie, cu primele livrări către clienți la începutul lunii septembrie 2024.

Prezentat pe 2 mai, Symbioz întruchipează tot ce e mai bun din cele mai recente vehicule Renault ale segmentului C în ceea ce privește designul modular, conectivitatea și eficiența. Are toate calitățile necesare pentru a atrage atât familiile, cât și business-urile care caută un nivel de electrificare, păstrând în același timp TCO (Total Cost of Ownership) în frâu.

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz extinde gama Renault pe intrarea în segmentul C. Cu o lungime de doar 4,41 m, acest nou model completează familia E-Tech full-hybrid formată din Arkana (4,57 m) și Austral (4,51 m), dar și pe cea E-Tech electric, reprezentată de Megane și Scénic.

Symbioz este livrat cu cea mai bună tehnologie Renault, dispunând de sistemul multimedia OpenR Link cu toate serviciile Google încorporate și de plafonul din sticlă opacizantă Solarbay. Echiparea Iconic primește 29 de sisteme de asistență la conducere de nouă generație, pentru siguranță și confort, fiind la același nivel cu cele mai bune modele din segment.

Modelul oferă, de asemenea, un portbagaj de până la 624 de litri, cel mai bun nivel al categoriei. Bancheta din spate glisează 16 cm, creând o podea plată atunci când este complet rabatată, demonstrând că Symbioz se adaptează cerințelor și obiceiurilor clienților săi.

Symbioz este, de asemenea, un vehicul relativ ușor, cântărind sub 1.500 kg. Acesta este livrat cu sistemul de propulsie E-Tech hybrid 145, ce consumă doar 4,7 l/100 km și 105 g CO2 / km.

Renault Symbioz este deja disponibil pentru comandă în România în motorizarea E-Tech full hybrid 145. Prețul de intrare este de 29.450 € cu TVA pentru echiparea Techno. Prețurile încep de la 31.450 € cu TVA pentru echiparea Esprit Alpine și 32.950 € cu TVA pentru cea Iconic.

Spre finalul anului, o echipare Evolution E-Tech full hybrid 145 se va alătura gamei.  

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...

Autoturisme

Ce înseamnă cu adevărat un SUV? Află caracteristicile acestei clase

SUV este acronimul de la Sport Utility Vehicle și este o clasă...