Răzvan Cuc: În vara asta mă mut pe şantierele de autostrăzi

Răzvan Cuc, ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor a declarat, după audierile din Parlament, că vara aceasta se va muta pe şantierele de autostrăzi pentru a supraveghea stadiul lucrărilor.
razvan cuc

„Chiar în această vară mă voi muta pe şantier, pentru că mi-am asumat nişte termene, nişte kilometri de autostradă. Unii constructori au luat în serios tot ce am transmis, alţii văd că încă merg cu o viteză redusă şi, dacă vor continua să meargă aşa, nu vor mai lucra, lucrurile sunt simple”, a precizat acesta.

Potrivit lui Răzvan Cuc, până la sfârşitul acestui an, vor fi gata 90 de kilometri noi de autostradă, din care 15 km au fost daţi deja în circulaţie în luna martie, fiind vorba despre secţiunile A, B şi C din lotul II Lugoj-Deva.

Celelalte secţiuni ce vor fi finalizate se referă la lotul III şi IV Lugoj-Deva, lotul III şi IV Sebeş-Turda şi intrarea în Bucureşti, în lungime de 3 km.

Totodată, ministrul a adăugat că, per total, în acest an vor fi lansate proiecte de autostrăzi de 600 de kilometri.

„Până acum am lansat proiecte de 93 de kilometri, vorbim de proiectare şi execuţie de autostradă, şi 121 de kilometri de drumuri de mare viteză. Mă refer la Piteşti-Sibiu, centura de sud a Capitalei, drumul de mare viteză Piteşti-Craiova”, a arătat Răzvan Cuc.

Acesta a primit aviz pozitiv pentru portofoliul de la Transporturi de la comisiile de specialitate din Parlament cu 32 de voturi pentru şi 12 împotrivă.

 

 

Adaugati comentariu