Radu Dumitru Stănescu, noul director comercial al DPD România

Noul director comercial al companiei de curierat expres şi coletărie DPD România este Radu Dumitru Stănescu, cu o experienţă de peste 20 de ani în management şi consultanţă, acumulată în organizaţii locale şi multinaţionale din Europa de Est, Centrală şi de Sud.Radu Stănescu a colaborat zece ani cu Speedy Bulgaria, iar la începutul acestui an a coordonat procesul de planificare al strategiei DPD România pentru perioada 2018-2020.

„M-am alăturat echipei DPD România, acceptând provocarea de a conduce departamentul comercial, după o experienţă de zece ani în consultanţă pentru Speedy Bulgaria. Rolul meu este să ajut organizaţia să atingă performanţa dorită prin definirea şi stabilirea strategiei de dezvoltare, dar şi prin optimizarea mecanismelor necesare unei evoluţii durabile. Un alt obiectiv pe care mi l-am propus este punerea în practică a unui plan de succesiune care să atragă şi să motiveze talentele în organizaţie”, a afirmat Radu Dumitru Stănescu.

DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, compania se află în top 3 firme de curierat. Cu o echipă de peste 1.200 de angajaţi şi francizori şi având acces la o reţea europeană de 16.000 de sedii Pickup, livrează anual peste 10 milioane de colete.

 

Adaugati comentariu