Rabla. O nouă rundă de finanţare pentru companii de la AFM

Administraţia Fondului pentru Mediu - AFM a publicat noi liste cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Rabla Plus).
Rabla local

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 261 dosare pentru 638 autovehicule şi 5 contestaţii pentru 8 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 30 dosare pentru 60 autovehicule, dintre care 43 autovehicule pur electrice şi 17 electrice hibride şi 2 contestaţii pentru 3 autovehicule, două pur electrice şi unul electric hibrid.

Listele persoanelor juridice acceptate în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus 2017.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus până la data de 30 noiembrie 2017.

Adaugati comentariu