Noile vouchere Rabla, epuizate

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, anunţat astăzi că toate cele 3.800 de vouchere suplimentare din Programul "Rabla Clasic" pentru persoane fizice s-au epuizat, luni, în numai 30 de minute.
Rabla Local

În data de 11 octombrie, Guvernul a aprobat suplimentarea cu 25 de milioane de lei a bugetului destinat Programului „Rabla Clasic” pentru persoane fizice.

„Astăzi, 16 octombrie 2017, în Programului „Rabla Clasic” pentru persoanele fizice, în 30 de minute toate cele 3.800 de prime de casare s-au terminat. Asta înseamnă că românii doresc să-şi reînnoiască parcul auto, doresc să circule într-un mediu curat şi sănătos şi să circule în siguranţă pe drumuri. În acelaşi timp, pentru să suntem în această săptămână dedicată schimbărilor climatice, vreau să amintesc, bineînţeles, şi de Programul „Rabla Plus”. Sperăm ca, până la sfârşitul anului, să putem spune că este într-adevăr un program de succes. Românii se îndreaptă şi către cumpărarea de maşini care nu poluează, respectiv maşini 100% electrice sau maşini plug-in hibrid”, a arătat ministrul Mediului.

 

Adaugati comentariu