Programul Smart City, finalist la Transport&Ticketing Awards 2018

Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate (ARSCM) a fost nominalizată în lista scurtă a finaliştilor în cadrul evenimentului internaţional Transport&Ticketing Awards 2018, la categoria Smart City 2018, în care sunt nominalizate proiecte cu impact asupra transportului inteligent.ARSCM a fost selectată pentru Programul Caravana Smart City, în cadrul căruia componenta transportului inteligent are o pondere foarte importantă.

Caravana Smart City este un program de promovare şi educare derulat la nivel naţional, iniţiat de ARSCM şi realizat în parteneriat cu Ministerul Energiei, ce se desfăşoară pe parscursul a 12 luni, la nivel naţional, în 12 regiuni ale României, din luna septembrie 2017. În 2018, programul se va extinde la nivel european, unde va fi derulată de Worlds Smart Cities Organization.

„Nominalizarea este extrem de onorantă. Suntem în competiţie cu trei mari proiecte, printre care se află şi câştigătorii de la ediţia din 2017. Ne bucură faptul că rezultatele programului sunt apreciate de un juriu internaţional imparţial, alcătuit din profesionişti ai domeniului şi sperăm ca şi următoarele etape ale Caravanei să fie cel puţin la fel de relevante şi să aibă rezultate de impact asupra autorităţilor locale, dar mai ales asupra comunităţilor, aşa cum spune şi motto-ul Caravanei, „Împreună construim comunităţi”, a arătat Eduard Dumitraşcu, presedintele ARSCM.

Transport&Ticketing Awards 2018 se derulează în cadrul Transport Ticketing Global şi se află la cea de-a zecea ediţie. Evenimentul are loc în perioada 23-24 ianuarie 2018 la Londra, la Old Billingsgate Market. Este cea mai mare expoziţie de transport public din lume şi reuneşte toţi actorii-cheie din toate domeniile inteligente de ticketing şi industria oraşelor inteligente.

Transport Ticketing Global 2018 este întâlnirea anuală pentru întreaga comunitate de transport public. În cadrul celor două zile printr-o serie de studii de caz din partea operatorilor de pe fiecare continent vor avea loc dezbateri aprofundate, iar reuniunea va servi drept platformă pentru directorii de transport pentru a stabili agenda spre viziunea globală a transportului în 2018.

 

 

Adaugati comentariu