Advertisement
auto rulate
Home Piaţa auto Auto rulate Prinde cele mai bune oferte la autoturismele Mercedes auto rulate: vezi noutățile din industria mașinilor second hand

Prinde cele mai bune oferte la autoturismele Mercedes auto rulate: vezi noutățile din industria mașinilor second hand

Prinde cele mai bune oferte la autoturismele Mercedes auto rulate: vezi noutățile din industria mașinilor second hand. 

Zeci de modele de Mercedes auto rulate se găsesc în oferta companiilor specializate, chiar în acest moment. Aduse la comandă, mașinile bifează cele mai exigente cerințe: de la siguranță la confort, de la funcționalitățile moderne la aspectul estetic ireproșabil. În plus, în această perioada, poți să apelezi la pachetele de finanțare care să te ajute să cumperi mai ușor.

Fie că optezi pentru leasing auto, fie că alegi creditul standard sau creditul extern, ai posibilități multiple de a achiziționa un Mercedes în cea mai bună stare. Află și care sunt cele mai căutate modele de autovehicule auto rulate, din considerentul prețului avantajos.

Mercedes-Benz C 180 Avantgarde cu 156 CP și mai puțin de 50.000 de km

Dacă aspiri la un Mercedes, acest model este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face. Așa cum te așteptai, la fel ca toate mașinile din acest segment, acest autovehicul întrunește calități superioare. În materie de confort primează, din toate punctele de vedere. Există suficient spațiu în mașină pentru a acomoda pasagerii în cele mai bune condiții, iar interiorul este demn de o limuzină premium. Sistemul de control al tracțiunii, jantele de aliaj, dispozitivul electric antidemaraj, sistemul de evitare a coliziunilor, precum și senzorii pe care ii integrează, sunt avantaje pe care nu le poți trece cu vederea. Merită!

 Auto rulate – Mercedes-Benz E 220d cu 194 CP și motorizare diesel

Cea de-a șaptea generație a limuzinelor Mercedes, clasa E este o referință la nivel de confort. Modelul de Mercedes-Benz E 220d cu 194 CP și motorizare diesel reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face. Dacă vrei să te simți confortabil, sigur și protejat la volanul unei mașini puternice, ai toate șansele. Este o mașină bine pusă la punct, cu gama de motorizare recomandată. Nu consumă exagerat de mult combustibil, iar cutia automată îți oferă o experiență superioară. Sistemul de navigare, opțiunea de traffic sign recognition, sistemul de iluminare adaptor și autom. dimming interior mirror sunt mari plusuri.

 Auto rulate – Mercedes-Benz CLS 350d 4Matic cu 190 CP și cutie automată

Cu rulajul și istoricul service verificat, acest autovehicul merită să între în posesia ta. Mercedes-Benz CLS 350d 4Matic nu mai are nevoie de nicio prezentare: limuzina are un aspect deosebit, iar funcționalitățile pe care le întrunește asigură nivelul sporit de confort și de siguranță. Mașina vine la pachet cu: regulator de viteză, scaune sport, sistem de evitare a coliziunilor, tracțiune 4 x 4, funcția de voice control, volan multifuncțional și nu numai. Motorizat Diesel, acest tip de autovehicul este căutat pe piața mașinilor second hand, de cele mai multe ori fiind adus la comandă într-un termen relativ scurt. Merită pe deplin!

Cea mai recomandată firmă pentru pachetele de finanțare auto leasing este chiar Auto-leasing.ro

Există mașini pentru toate buzunarele – o demonstrează Auto-leasing.ro. Cea mai recomandată firmă din domeniu, în special pentru finanțarea auto leasing, vine în întâmpinarea clienților cu pachete cu variate beneficii, pentru a acomoda toate nevoile acestora.

Dacă vrei să cumperi o mașină second hand prin credit standard, credit extern sau leasing auto, bineînțeles că ai această posibilitate. Mai mult decât atât, cei de la Auto-leasing.ro au dezvoltat parteneriate cu multiplii finanțatori din România, astfel încât să ai de unde alege pachetul potrivit situației tale. În termen de 15 zile, Auto-leasing.ro îți livrează mașina mult visată.

Date de contact:

Tel: office@auto-leasing.ro

E-mail: +40729182111

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

mașini second hand
Auto rulate

Top 5 mașini second hand care se vând cel mai rapid

Mii de mașini second hand apar zilnic pe portalurile de anunțuri din...

autovehicule second-hand
Auto rulate

Peste 400 de autovehicule second-hand au fost retrase de la comercializare în jud. Prahova

17 comerciați de autovehicule second-hand din Ploiești și alte localități din jud....

Auto rulate

Mașinile rulate tranzacționate prin contracte germane sunt o problemă majoră. Cum poate fi rezolvată?

Multe dintre mașinile rulate provin din Germania, țară care este cel mai...

mașinile galbene
Auto rulate

De ce mașinile galbene se vând mai bine pe piața second hand?

În timp ce, în medie, o mașină pierde 22,5% din valoare după...