Poşta Română Broker de Asigurare a vândut primele poliţe RCA

Compania Naţională Poşta Română a inaugurat primul birou teritorial de asigurări, la Cluj-Napoca. Operatorul naţional de servicii poştale va pune la dispoziţia clienţilor clujeni asigurări generale de tip RCA, asigurări obligatorii şi facultative pentru locuinţe, răspunderi civile profesionale, asigurări de călătorie şi de sănătate.
Poşta Română

Biroul de asigurări din cadrul Oficiului Poştal Cluj Napoca 1 este a treia locaţie în care brokerul Poştei Române emite polite non-life, după ghişeul poştal Dacia şi Oficiul Poştal 39, ambele din Capitală.

În două zile, la cele două birouri de asigurări deschise, Poşta Româna Broker de Asigurare a încheiat opt poliţe, în valoare totală de 1.879 de lei. Este vorba despre poliţe RCA şi polite facultative pentru locuinţe, au anunţat reprezentanţii companiei.

Până în acest moment, Poşta Română Broker de Asigurare a încheiat contracte cu unsprezece companii de asigurări din România: Asirom VIG, Astra Asigurări, Omniasig VIG, Generali Asigurari, City Insurance, Euroins, Uniqa, Gothaer, Certasig, Carpatica Asig si Allianz-Ţiriac Asigurări.

Compania Naţională Poşta Română a lansat, în 29 octombrie, propriul broker de asigurări – Posta Romana Broker de Asigurare. Noua entitate va intermedia asigurări generale, de la RCA la poliţe de sanatate, urmând ca în cel mult un an societatea să-şi extindă oferta pe segmentul asigurărilor de viaţă.

Adaugati comentariu