Poşta Română îşi asigură flota de sute de vehicule

C.N. Poşta Română (CNPR) a lansat procedurile de achiziţie pentru serviciilor de asigurări RCA şi Casco destinate parcului auto propriu, valoarea totală estimată a contractelor fiind de 3,14 milioane de lei.VIG

Potrivit anunţului publicat pe platforma SICAP, achiziţia este împărţită în două loturi:

  • Lotul 1 – servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă RCA pentru pagube produse terţilor prin accidente de autovehicule, pentru 970 de autovehicule şi mopede, poliţe valabile pe o perioadă de 12 luni; Valoarea estimată a contractului este de 1,1 mil. de lei, criteriul de atribuire fiind preţul.
  • Lotul 2 – servicii de asigurare Casco privind daunele produse în accidente din vina proprie, pentru 759 autovehicule, poliţe valabile pe o perioadă de 12 luni; Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 2 mil. de lei. În criteriul de atribuire preţul are o pondere de 90%, iar termenul de transmitere a poliţelor de asigurare la CNPR, de 10%.

Contractele se încheie pentru o perioada de 13 luni, cu furnizori de servicii la nivel naţional.

„Pentru autovehiculele marca Volkswagen (Caddy şi Crafter), poliţele de asigurare vor fi eliberate pentru intervale de 3 luni. Poliţele RCA vor fi reînoite la cererea CNPR, pentru intervale succesive de câte 3 luni, pe perioada derulării contractului”, arată Poşta Română.

Garanţia de participare este de 11.000 de lei pentru Lotul 1 şi de 20.000 de lei pentru Lotul 2, aceasta fiind valabilă cel puţin 120 zile de la termenul limită de depunere a ofertelor.

Cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5 % din valoarea de atribuire a contractului fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 13 aprilie 2020.

 

CITEŞTE ŞI:

Cum se face trierea maşinilor la frontiere

Decizii guvernamentale pentru deblocarea unor proiecte de infrastructură

Autorizaţie de Construire pentru Autostrada Sibiu-Piteşti, Secţiunea Sibiu – Boiţa

 

Adaugati comentariu