Advertisement

Home Piaţa auto POLI AutoFEST 2024: Revoluția automobilistică prinde viață la POLITEHNICA București!

POLI AutoFEST 2024: Revoluția automobilistică prinde viață la POLITEHNICA București!

POLITEHNICA București readuce în capitală cel mai grandios eveniment dedicat industriei auto din România – POLI AutoFEST! În perioada 17 și 19 mai 2024, campusul universității se va transforma în epicentrul inovației din domeniul transportului.

Organizat de POLITEHNICA București prin Facultatea de Transporturi, AutoFEST promite să aducă în prim-plan cele mai recente modele auto, soluții de mobilitate și logistică, echipamente de ultimă generație și tehnologii revoluționare.

Inginerii sunt cei care au scris istoria vehiculelor rutiere! Cu un viitor în continuă evoluție, industria auto este în plină dezvoltare, iar cifrele o demonstrează. Potrivit datelor recente, piața globală a automobilelor electrice se așteaptă să atingă 802 miliarde de dolari până în 2027, reflectând o tendință semnificativă către sustenabilitate și inovare în domeniu.

AutoFEST, o platformă pentru discuții și dezbateri de specialitate

AutoFEST nu este doar o expoziție de automobile, ci și o platformă pentru discuții și dezbateri de specialitate. Lideri din industria auto, ingineri, cercetători și profesioniști vor prezenta ultimele inovații și tendințe din domeniu, abordând subiecte precum vehiculele electrice, siguranța la volan, sistemele de conducere autonomă și impactul noilor materiale asupra proiectării auto.

Pe lângă expoziția de autovehicule, participanții se vor putea bucura și de o serie de demonstrații auto precum celebra manevră a derapajului controlat, tehnici de condus defensiv, dar și de sesiuni de test drive, pentru a simți pe pielea lor inovațiile tehnologice din domeniul auto. Fiți martori la funcționarea sistemelor avansate de asistență pentru șofer (ADAS) și experimentează procesul de diagnosticare a automobilelor.

Potrivit Institutului Național de Statistică, România este pe primul loc în Europa la numărul de accidente rutiere.Astfel, publicul va avea ocazia să experiementeze senzația unui impact în condiții de siguranță, folosind un simulator de impact de ultimă generație, pentru a educa publicul cu privire la evitarea accidentelor rutiere sau pentru limitarea consecințelor acestora.

3,2,1, START!

Bucurați-vă de spectacolul oferit de profesioniști ai driftului care vă vor demonstra abilitățile lor într-un mod plin de adrenalină. Totodată, cei prezenți la eveniment vor lua parte la demonstrații interactive despre procedurile de service în cadrul unui tir de asistență pentru raliuri și vor afla secretele întreținerii automobilelor pentru competiții de tip ,,Formula 1”. Publicul este așteptat să viziteze standurile companiilor participante, pentru a admira cele mai noi modele de autovehicule, modele modificate în zona de expo tuning, dar și pentru participă la activități din zona dedicată Automobilismului Sportiv.

În 2023, AUTOFEST a atras un număr record de vizitatori, peste 100.000 de pasionați de toate vârstele. Aceștia au putut admira cea mai mare expoziție auto din România, cu peste 230 de modele. Nu rata ocazia de a experimenta tot ce are mai bun lumea auto la POLI AutoFEST 2024!

Program

Program AutoFEST 2024: Program_autofest_final2024

Program dezbatere Vehiculul Electric: Program Dezbatere_Vehiculul electric_Poliautofest2024

Program dezbatere Autovehiculul Viitorului: Program Dezbatere_Autovehiculul viitorului_Poliautofest2024

Program dezbatere Siguranța Rutieră: Program Dezbatere_Siguranta Rutiera_Poliautofest2024

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Piaţa auto

Colaborare IVECO – Foton în domeniul vehiculelor comerciale

IVECO și Foton, unul dintre cei mai importanți producători de vehicule comerciale...

vehicule rutiere
Piaţa auto

INS: Parcul național de vehicule rutiere numără 10,3 mil. unități la finalul anului 2023

Numărul total de vehicule rutiere înmatriculate în circulaţie, în evidenţele Direcţiei Generale...

Flotă verdePiaţa auto

Ford E-Transit, actualizări importante

Ford Pro introduce opțiunea de autonomie extinsă pentru E-Transit și crește versatilitatea...

Piaţa auto

Farizon intră pe piața din România

Grupul maghiar AutoWallis a anunțat că va reprezenta pe piața din România...