Podul din Predeal de pe DN 1 intră în reparaţii. Traficul va fi restricţionat

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) reia lucrările de reabilitare a podului din Predeal aflat pe DN 1, lucrările având termen de finalizare două luni, iar traficul în zonă va fi restricţionat.
A2

CNADNR a anunţat că în perioada 15 septembrie 2015 – 15 noiembrie 2015, perioadă ce poate suporta anumite modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice, în intervalul cuprins între zilele de luni ora 06:00 – vineri ora 14:00, traficul rutier se va desfăşura restricţionat pe jumătate de cale, în zona pasajului aflat pe DN 1, la km 140+640, de pe raza localităţii Predeal, din jud. Braşov, în vederea executării lucrărilor de reparaţie a acestuia.

Oficialii CNADNR spun totodată că, din cauza că specificul lucrărilor nu permite ridicarea restricţiilor de circulaţie, în zilele sfârşitului de săptămână din perioada 3 – 4 octombrie sau 10 – 11 octombrie circulaţia se va desfăşura alternativ, pe un singur sens. În intervalul cuprins între ziua de vineri ora 14:00 şi luni ora 06:00 şi pe perioada sărbătorilor legale, traficul rutier se va desfăşura în condiţii normale.

Compania a început în iulie lucrări de reparaţii la suprastructura podului, dar le-a sistat întrucât circulaţia în zonă s-a intensificat o dată cu începerea perioadei de concedii.

Adaugati comentariu