Peste 2.000 de amenzi aplicate șoferilor de Brigada Autostrăzi, în ultima săptămână

În perioada 13-19 martie, Brigada Autostrăzi a aplicat 2.052 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care nu au respectat legislaţia, în cadrul controalelor pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, a anunțat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).Brigada Autostrăzi

Astfel, au fost aplicate 467 de sancţiuni persoanelor care au depăşit limita legală de viteză şi 282 celor care nu foloseau centura de siguranţă. De asemenea, au fost aplicate 79 de sancţiuni pentru defecţiuni tehnice, 31 pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice şi 388 pentru nerespectarea O.G. nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

Poliţiştii de la Brigada Autostrăzi au mai dat 17 amenzi persoanelor aflate sub influenţa alcoolului la volan, 36 pentru staţionarea pe banda de urgenţă, 13 pentru depăşiri neregulamentare, patru pentru mers pe sens opus şi două pentru conducere agresivă.

Potrivit IGPR, au fost reţinute 123 de permise de conducere, dintre care 67 pentru viteză, 17 pentru alcool şi patru pentru infracţiuni.

Totodată, au fost retrase 86 de certificate de înmatriculare şi constatate 12 infracţiuni.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Ce fraude a găsit ANAF în comerțul intracomunitar cu autoturisme de lux rulate

Helian Redai este nou CEO al Porsche Finance Group

 

 

 

Adaugati comentariu