Opt brokeri de asigurare au aderat la UNSICAR

Opt companii de brokeraj de asigurare s-au alăturat Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări - UNSICAR.Renault

Potrivit asociaţiei, noii membrii sunt Arpemix – Consult Broker de Asigurare (Braşov), Pro As Milenium Broker de Asigurare (Bucureşti), CND International Broker de Asigurare (Bucureşti), Asifort Broker de Asigurare (Ploieşti), Adecar Broker de Asigurare (Câmpina), Forum Insurance Broker (Bucureşti), Idea Broker de Asigurare (Bucureşti) şi Leader Team Broker de Asigurare (Bucureşti).

Aderarea acestor companii a fost aprobată în unanimitate de Adunarea Generală UNSICAR, asociaţia reunind acum 72 de companii, ce reprezintă 60% din piaţa de brokeraj de asigurare.

Recent UNSICAR a încheiat un acord de colaborare cu Marsh Broker de Asigurare Reasigurare, acord care vizează susţinerea reciprocă şi o informare bidirecţională.

Potrivit preşedintelui UNSICAR, Dorel Duţă, cea mai mare provocare a anului 2018 pentru brokerii de asigurare o reprezintă noua legislaţie privind distribuţia asigurărilor, care va redesena arhitectura întregii pieţe de asigurări.

 

Adaugati comentariu