Licitaţie pentru patrulele de pază pe A1

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin DRDP Braşov, organizează la începutul lunii august, o licitaţie pentru contractarea serviciilor de pază pe autostrada A1 şi pe pasajele superioare, prin patrulare.

Valoarea totală estimată a contractului este de 4.305.157,92 lei (fără TVA), achiziţia implicând încheierea unui acord-cadru cu un singur operator economic, pentru o perioadă de 48 de luni.

Conform anunţului publicat în SICAP, CNAIR intenţionează să încheie minim 4 contracte subsecvente, cu o frecvenţă de minim un contract subsecvent pe an, în funcţie de fondurile bugetare aprobate şi alocate. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 1.078.499,52 lei fără TVA.

Criterii de atribuire are două componente: competenta profesionala, cu o pondere de 10% şi preţul, cu o pondere de 90%.

Potrivit anunţului de participare, „ofertantul trebuie să demonstreze că a prestat şi dus la bun sfârşit, în ultimii 3 ani, servicii comparabile cu cele supuse procedurii de atribuire, care fac obiectul contractului, respectiv servicii de pază, a căror valoare cumulată este de minim 700.000 lei fără TVA, la nivelul unuia sau a mai multor contracte. Numărul de contracte nu este limitat”.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 6 august 2018.

Adaugati comentariu