Opel, al patrulea an consecutiv de creștere în România

Opel România a înregistrat în 2017 încă un an de creștere, al patrulea an consecutiv în țara noastră. Față de anul precedent, numărul de înmatriculări vehicule noi Opel a crescut cu 14%, în condițiile în care piața a crescut cu doar 7%. În termeni de unități, anul trecut s-au înmatriculat în România 6.509 autovehicule noi Opel, cu aproape 800 mai mult decât în 2016.
Opel Romania

Factorii principali care au contribuit la obținerea rezultatului excelent sunt mixul bun de modele al gamei și acoperirea unor segmente noi de piață aflate în plină creștere. Prin lansarea modelelor Crossland X și Grandland X, marca din Russelsheim a adăudat două noi autovehicule în segmentul de succes SUV / CUV (Crossover Utility Vehicle).

Anul trecut Opel a lansat în România cinci modele noi, acestea fiind noul vârf de lance, Insignia, în versiunile GS, Sports Tourer, Country Tourer și CUV-urile Crossland X și Granland X.

„Performanța atinsă în anul care tocmai s-a încheiat confirmă o evoluție constantă a mărcii pe piața din România, 2017 fiind al patrulea an consecutiv de creștere a vânzarilor. Ca și în anii trecuți, pe lângă mixul bun de modele al gamei și oferta competitivă propusă de Opel, un alt factor care a contribuit la rezultatele excelente este politica noastră de dezvoltare a rețelei de distribuție, adaptată în mod continuu cererilor din piață. Transformarea reprezentanțelor din România care a luat startul în 2015 a avut ca scop o atenție mai mare oferită clientului, iar eforturile acestea s-au concretizat în câștigarea unor noi clienți”, a afirmat Cristian Milea, Country Director Opel România.

Luna decembrie a adus rezultate excelente pentru marcă, Opel înregistrând o creștere a înmatriculărilor de 6% față de intervalul echivalent al anului precedent, în timp ce piața a scăzut cu 27%. În acest context, marca din Russelsheim a avut o cotă de piață de 6,26%. Opel a început în forță și acest an, poziționându-se pe locul 3 în raportul de înmatriculări publicat în data de 8 ianuarie.

Adaugati comentariu